Ταρντού:«Δεν συμπαθώ τον Κερέμ»!

Τι λέει ο γόης... κακός από τις «Χίλιες και μία νύχτες»;

Ταρντού:«Δεν συμπαθώ τον Κερέμ»!

Ο γοητευτικός κακός της σει��άς «Χίλιες και μια νύχτες», Κερέμ, μιλάει για πρώτη φορά και αποκαλύπτει ότι μισεί και ο ίδιος τον… ρόλο του, είναι φουλ in love και θέλει πολύ να επισκεφτεί την χώρα μας!

Ο «Κερέμ», ή μάλλον Ταρντού, κατάγεται από καλλιτεχνική οικογένεια, όμως ο ίδιος ήθελε να γίνει μηχανολόγος μηχανικός. «Δεν μπορώ να πω πως ήταν ποτέ όνειρο ζωής να ασχοληθώ με την υποκριτική. Μάλιστα, ξεκίνησα να γίνω μηχανολόγος μηχανικός. Πήγα στο Πανεπιστήμιο. Τελείωσα το πρώτο έτος, αλλά κατάλαβα ότι η δουλειά αυτή δεν μου ταιριάζει», αποκαλύπτει στην Espresso.

Ο Ταρντού κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου ηθοποιού, όταν υποδύθηκε τον Άμλετ το 1997, ενώ παραδέχεται πως θέλει να κάνει διεθνή καριέρα.

Ποια είναι η σχέση του με τον Ονούρ εκτός πλατό; «Με τον Χαλίτ (Ονούρ) είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Περάσαμε μαζί τρία ολόκληρα χρόνια. Είναι από τους ανθρώπους που σέβομαι και αγαπώ» λέει, ενώ για την προσωπική του ζωή αποκαλύπτει:

«Δεν είμαι παντρεμένος, αλλά είμαι ερωτευμένος. Κοπέλα μου είναι η ηθοποιός Κανάν Εργκιουντέρ. Η Έντα από το σήριαλ. Εσείς την ξέρετε σαν μια σατανική προσωπικότητα από τον ρόλο της, ωστόσο, πιστέψτε με, είναι πολύ γλυκιά και αξιαγάπητη στην πραγματικότητα».

Ο Ταρντού, που μάλλον στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο κακός όσο στο σήριαλ, αποκαλύπτει ότι σε μια γυναίκα εκτός από την εξωτερική εμφάνιση, κοιτάει τα μάτια , γιατί πιστεύει ότι είναι ο καθρέφτης της ψυχής, ενώ στην παρούσα φάση δεν αναζητά τίποτα, αφού έχει σταθερό δεσμό.

Τέλος, εξέφρασε την επιθυμία του να έρθει στην Ελλάδα, που, όπως είπε, βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων του, παρόλο που δεν την έχει επισκεφτεί ποτέ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top