Κατερίνα Παπουτσάκη: Από Πάσχα... καλοκαίρι στο αγαπημένο της Αγκίστρι!

Στο νησί παρέα με τους γιους της

Ακούστε το άρθρο --:-- λεπτά
Με μια ματιά - by STAR AI
  • Η Κατερίνα Παπουτσάκη ανυπομονεί για το καλοκαίρι και έχει ξεκινήσει τα μπάνια της.
  • Περνά τις διακοπές του Πάσχα με τους γιους της στο Αγκίστρι, μακριά από την Αθήνα.
  • Δημοσίευσε φωτογραφίες από την καθημερινότητά της στο νησί στα social media.
  • Έστειλε ευχές για καλή Ανάσταση στους followers της μέσω Instagram.
  • Θα συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar στον ΑΝΤ1.

Ανυπομονεί για το καλοκαίρι η Κατερίνα Παπουτσάκη, για αυτό και ξεκίνησε τα μπάνια της στη θάλασσα. Μάλιστα, δημοσίευσε τις σχετικές φωτογραφίες στα social media.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Από Πάσχα... καλοκαίρι στο αγαπημένο της Αγκίστρι!

Κατερίνα Παπουτσάκη: Από Πάσχα... καλοκαίρι στο αγαπημένο της Αγκίστρι!

Η ηθοποιός περνάει τις διακοπές του Πάσχα με τους γιους της μακριά από την Αθήνα. Μέσα από ανάρτηση που έκανε λίγες ώρες πριν από την Ανάσταση, το Μεγάλο Σάββατο 11 Απριλίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έστειλε ευχές στους followers της, ενώ μοιράστηκε κι εικόνες από την καθημερινότητά της στο νησί.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Από Πάσχα... καλοκαίρι στο αγαπημένο της Αγκίστρι!

Σε μερικά στιγμιότυπα, η Κατερίνα Παπουτσάκη εμφανίστηκε στη θάλασσα, ξαπλωμένη στην παραλία, ενώ σε άλλες πόζαρε με παρεό. Όπως έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της: «Καλή Ανάσταση σε όλους. Να περνάτε όμορφα με αυτούς που αγαπάτε. Το φως των ημερών, ας παραμένει για πάντα στις ψυχές μας. Φιλιά και ευχές σε όλους».

Η ανάρτηση της Κατερίνας Παπουτσάκη

Όπως έγινε γνωστό, εκτός από τη σειρά του Alpha, Άγιος Έρωτας, τηλεοπτικά θα βλέπουμε την Κατερίνα Παπουτσάκη στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar στον ΑΝΤ1.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top