Πόσων χρονών γίνεται σήμερα ο Αλέκος Συσσοβίτης;

Τι αποκάλυψε ο ίδιος ανήμερα των γενεθλίων του!

Πόσων χρονών γίνεται σήμερα ο Αλέκος Συσσοβίτης;

Γενέθλια έχει σήμερα ο Αλέκος Συσσοβίτης, που έσπευσε μέσω Ίντερνετ να μας αποκαλύψει την ηλικία του! Βέβαια, η «αποκάλυψη» κάπου δεν κολλάει με όσα ξέραμε μέχρι σήμερα, εκτός κι αν ο ηθοποιός μετράει με δικό του τρόπο...

Ο γνωστός ηθοποιός, λοιπόν, έγραψε σήμερα στη σελίδα του στο Facebook ότι είναι... ενός ημερών!

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους και τις φίλες που πολύ ζεστά μου εύχονται τα χρόνια πολλά μιας και είμαι ενός ημερών. Με συγκινείτε!», ήταν το μήνυμα του Αλέκου.

Τι είναι το ενός ημερών;

Μάλλον η... συνέχεια από την πραγματική του ηλικία, αφού ο ηθοποιός έκλεισε τα 45.

Για του λόγου το αληθές, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Down Town» στα τέλη του 2007, είχε δηλώσει πως «τα 43 είναι οριακή ηλικία για έναν άνδρα».

Για την... ιστορία, ο Αλέκος Συσσοβίτης γεννήθηκε το 1965 στην Θεσσαλονίκη και -αν ασχολείστε με τα άστρα- είναι Σκορπιός με ωροσκόπο Δίδυμο. Στα πρώτα του βήματα έκανε διάφορες δουλειές, μεταξύ των οποίων και εκείνη του μοντέλου. Στην ηθοποιία στράφηκε την δεκαετία του ’90, με το κινηματογραφικό του ντεμπούτο να γίνεται στην «Ελεύθερη Κατάδυση» του Γιώργου Πανουσόπουλου (1995) και ο μεγάλος τηλεοπτικός χαμός με τα «Η Αίθουσα Του Θρόνου» (1998) και «Είσαι Το Ταίρι Μου» (2001).

Εμείς του ευχόμαστε να τα εκατοστίσει, με... ενός και παραπάνω ημερών!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top