Αθηνά Οικονομάκου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος μετά το διαζύγιο

Η νέα σχέση της μετά τον χωρισμό από τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι και πάλι ερωτευμένη και έχει νέα σχέση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Ο νέος της σύντροφος είναι ο 37χρονος Ιταλοαργεντινός μπασκετμπολίστας, Μπρούνο Τσερέλα, ο οποίος είναι πανύψηλος και πολύ γυμνασμένος, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε αποκλειστικά η Φωτεινή Πετρογιάννη στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Η Αθηνά Οικονομάκου ήταν ανάμεσα στους χιλιάδες θεατές που απόλαυσαν τους Coldplay στο ΟΑΚΑ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η ηθοποιός διασκέδασε με την παρέα της και μεταξύ άλλων, ανέβασε φωτογραφίες της από τις στιγμές που έζησε. Όμως εκεί δεν ήταν μόνη, αλλά με τον σύντροφό της. Οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους.

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος μετά το διαζύγιο

Αξίζει να σημειωθεί, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας πριν από την είδηση, τόσο η Αθηνά Οικονομάκου, όσο και ο Ιταλοαργεντινός μπασκετμπολίστας γνωρίζαν ότι θα προβληθεί η είδηση.

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος μετά το διαζύγιοΑθηνά Οικονομάκου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος μετά το διαζύγιο

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος μετά το διαζύγιο

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top