Η Ελληνίδα καλλονή που έχει «κλέψει» την καρδιά του Colin του «Bridgerton»

Η σχέση τους μετράει μόλις λίγους μήνες

«Bridgerton»: Η πραγματική ιστορία πίσω από τη βασίλισσα Σάρλοτ /Βίντεο Στούντιο 4

Η καρδιά του Colin Bridgerton από την ομώνυμη σειρά του Netflix «Bridgerton», χτυπά για μια μελαχρινή καλλονή με καταγωγή από την Ελλάδα. 

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο κατά κόσμον Luke Newton, έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Αντωνίας Ρουμελιώτη.

 

 

Οι φήμες λένε ότι ο Luke άρχισε να βγαίνει με το 23χρονο μοντέλο και χορεύτρια από τον Ιανουάριο του 2024, όταν οι paparazzi τους εντόπισαν να κάνουν μαζί διακοπές στο Λος Άντζελες. Το όμορφό ζευγάρι εθεάθη συγκεκριμεννα στο Αστεροσκοπείο Γκρίφιθ να κάνει πεζοπορία και να απολαμβάνει τον ήλιο.

«Δεν έχουν βγει ακόμα στη δημοσιότητα, καθώς είναι ακόμα νωρίς, αλλά φυσικά το γνωρίζουν όλοι οι φίλοι και η οικογένειά τους. Είναι ενθουσιασμένοι που τους βλέπουν να είναι και οι δύο ευτυχισμένοι. Η Αντωνία στηρίζει τον Λουκ καθώς, όπως είναι φυσικό, αντιμετωπίζει την παγκόσμια προσοχή, λόγω της τεράστιας επιτυχίας της σειράς, ειδικά του 3ου κύκλου που έχει και πρωταγωνιστικό ρόλο», αναφέρουν άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον. 

Κι ας μην έχουν παραδεχτεί ακόμα δημόσια τη σχέση τους, τούς προδίδουν οι φωτογραφές που μοιράζονται ανά διαστήματα στο Instagram από κοινές τοποθεσίες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top