Fipster για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Η σχέση μας είναι και γκομενική»

«Δε συμπαθεί καμία σχέση μου» λέει ο Βασάλος

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster (Φίλιππος Ιωάννου) μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και αναφέρθηκαν στη φιλία τους που ξεκίνησε με το Dancing with the Stars.

«Είδα έναν κοινωνικό τύπο που μιλούσε τότε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μου έσπαγε τα νεύρα», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με τον Fipster να συμπληρώνει πως όταν τον είδε για πρώτη φορά σκέφτηκε... «ποιος νομίζει ότι είναι με αυτό το ύφος;!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filippos Ioannou (@fipsterr)

Το δέσιμο μεταξύ τους, όπως είπαν, ήρθε με το Asia Express, όπου πέρασαν δύο έντονους μήνες μαζί. «Με τον Κωνσταντίνο μπορεί να τσακωνόμαστε και μέσα σε δυο λεπτά τα ξαναβρούμε», δήλωσε ο Fipster.

«Την πρώτη κίνηση για να τα ξαναβρούμε την κάνει ο Φίλιππος, γιατί ξέρει ότι έχει άδικο. Εγώ να ρίξω τα μούτρα μου και να τον πάρω τηλέφωνο, ποτέ», σημείωσε από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filippos Ioannou (@fipsterr)

Ο Fipster αποκάλυψε πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν συμπαθεί καμία του σχέση: «Δε συμπαθεί καμία μου σχέση. Ό,τι κι αν του γνωρίσω μου λέει ότι δεν κάνει».

«Ο Φίλιππος δεν έχει αντικειμενική κρίση στον έρωτα, είναι ιχθύς. Μπορεί να δείξω μία κοπέλα στον Φίλιππο που να μου αρέσει και να μου πει “αυτή είναι δευτεράντζα, δεν κάνει για εσένα”», είπε στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filippos Ioannou (@fipsterr)

 

«Τον Κωνσταντίνο τον βλέπω σαν μεγάλο μου αδελφό. Η σχέση μας έχει λίγο απ’ όλα, είναι οικογενειακή, φιλική και λίγο γκομενική», είπε ο Fipster.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top