Γενέθλια για την Ελένη Τσολάκη - Συγκινήθηκε με τα λόγια της μητέρας της

«Τεράστια ευγνωμοσύνη για όλα όσα είσαι. Είσαι το πιο υπέροχο παιδί»

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα 10 Απριλίου η Ελένη Τσολάκη, η οποία γίνεται 38 ετών. Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΟΡΕΝ «Πρωινό Σουσου» εμφανίστηκε με λευκό σύνολο στο πλατό, ανήμερα των γενεθλίων της και δέχτηκε με χαρά τις ευχές των συνεργατών της, αλλά και τις εκπλήξεις που της είχαν ετοιμάσει.

Ευχές της έστειλαν η Κατερίνα Ζαρίφη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Νίκος Κοκλώνης και ο Δημήτρης Παπανώτας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elenitsolaki (@elenitsolaki)

Αυτό όμως που συγκίνησε την εορτάζουσα ήταν τα λόγια της μητέρας της, η οποία μίλησε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στον αέρα της εκπομπής.  «Καλημέρα στην πιο όμορφη παρέα που μου κρατά συντροφιά κάθε μέρα. Πήρα να πω κι εγώ “Χρόνια πολλά” στο πιο όμορφο και γλυκό μου κορίτσι! Ελενίτσα μου, να έχεις χρόνια πολλά, καλά, δημιουργικά και επιτυχημένα! Να είσαι γερή πρώτα από όλα και όλα τα καλά του Θεού, ψυχή μου!», ήταν τα λόγια της μητέρας της, Μαρία Τσολάκη. 

«Μαμά», είπε με έκπληξη η παρουσιάστρια.

«Η εκτίμηση και ο σεβασμός που έχω για εσένα τα κέρδισες μόνη σου, είμαι περήφανη κι ευλογημένη που σε έχω παιδί μου. Έχω δύο κόρες υπέροχες που είναι άξιες και δοτικές και σας ευχαριστώ για την απέραντη αγάπη που μας δίνετε και όλα αυτά που περνάμε μαζί τα υπέροχα. Σε λατρεύω και το ξέρεις. Τεράστια ευγνωμοσύνη για όλα όσα είσαι. Είσαι το πιο υπέροχο παιδί. Σ' αγαπάω αγάπη μου, θέλω να είσαι χαρούμενη. Είσαι η μοναδική μου, σε λατρεύω άγγελε μου», συνέχισε η κ. Μαρία Τσολάκη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top