Zαγοράκης- Λίλη: «Η Ιωάννα τραβάει το λούκι με την ανατροφή των παιδιών»

«Ήταν συνειδητή επιλογή να αφήσω πίσω την καριέρα μου- Θέλω να επιστρέψω»

Απόσπασμα της συνέντευξης Θοδωρή Ζαγοράκη και Ιωάννας Λίλη στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» της ΕΡΤ- βίντεο Happy Day

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν ευρωβουλευτής, Θοδωρής Ζαγοράκης και η σύζυγός του, πρώην μοντέλο, Ιωάννα Λίλη, μιλούν για την οικογένειά τους, στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» της ΕΡΤ, που θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή. 

Ιωάννα Λίλη: «Εννοείται ότι έχουμε περάσει κρίση με τον Θοδωρή Ζαγοράκη»

«Η Ιωάννα “τραβάει” όλο το λούκι με την ανατροφή των παιδιών και παιδιά που είναι στην εφηβεία, δεν είναι ό,τι πιο εύκολο. Αν δεν έχεις έναν σύντροφο- σύζυγο, άνθρωπο δίπλα σου, ο οποίος θα μπορεί να επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος σε ότι έχει να κάνει με τα παιδιά, νομίζω ότι μαθηματικά έχεις αποτύχει σε πάρα πολλά πράγματα», εξομολογήθηκε  ο Θοδωρής Ζαγοράκης. 

«Έχω κάνει θυσίες για την οικογένειά μου και ήταν μια συνειδητή επιλογή να αφήσω πίσω την καριέρα μου και να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Μου λείπει η δουλειά μου πάρα πολύ και θα ήθελα να επιστρέψω αν και εφόσον θα παρουσιαστεί κάτι που θα είναι στα μέτρα μου», αποκάλυψε η Ιωάννα Λίλη.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Νοέμβριο του 2006 στη Λυδία Καβάλας, γενέτειρα του γαμπρού, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Το 2007 γεννήθηκε η κόρη τους, Μαρία και τον Αύγουστο του 2010 γεννήθηκε ο γιος τους, Ιωάννης.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top