Μιρέλλα Παπαοικονόμου: «Ο πρώην σύζυγός μου είναι ο καλύτερος φίλος μου!»

Οσα αποκάλυψε η καταξιωμένη σεναριογράφος

Δείτε όσα είπε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου στην εκπομπή Ελένη

Στη εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μίλησε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου. Η γνωστή σεναριογράφος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη ζωή της στα Κύθηρα, την καθημερινότητά της, αλλά και τη σχέση με τον πρώην σύζυγό της.

Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου με τον πρώην σύζυγό της

«Η καθημερινότητα μου στα Κύθηρα είναι διαφορετική, όλα γίνονται πιο άνετα. Η επαφή με τη φύση κάνει όλη τη διαφορά. Στην πόλη θέλω να επιστρέψω για αυτά που στερούμαι για θέατρο και τον κινηματογράφο», είπε αρχικά.

Όσον αφορά στο πέρασμα του χρόνου, τόνισε: «Δε μου πολυαρέσει όταν γερνάω κι η αλήθεια είναι ότι θα έπρεπε να έχω συμφιλιωθεί με τον χρόνο». 

Σε ποιο κανάλι θα δούμε το «Λόγω Τιμής»; Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου απαντά!

Σχετικά με τον πρώην σύζυγό της δήλωσε: «Είναι ο καλύτερος μου φίλος, είναι εξαιρετικός πατέρας και με έχει στηρίξει σε όλα. Ταξιδεύουμε μαζί, έρχεται διακοπές στα Κύθηρα, τρώμε μαζί. Νομίζω ότι απλά όταν φτάσαμε στο σημείο να χωρίσουμε καταλάβαμε ότι ίσως να μην ταιριάζουμε ως ζευγάρι. Δε μου λείπει η συντροφικότητα γιατί έχω φίλους, την αδερφή μου, έχω δύο παιδιά κι ένα εγγόνι. Δε θα ήθελα να παντρευτώ ξανά, αλλά μπορεί να έρθει κάτι κεραυνοβόλο και να ανατρέψει όλα τα ποτέ μου». 

Τελευταίο σενάριο που υπέγραψε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου ήταν αυτό για τη σειρά Δεκαεπτά Κλωστές

Τελευταίο σενάριο που υπέγραψε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου ήταν αυτό για τη σειρά Δεκαεπτά Κλωστές

Κλείνοντας, η Μιρέλλα Παπαοικονόμου αναφέρθηκε και στους γιους της λέγοντας: «Ο ένας μου γιος είναι στην Αμερική και μιλάμε καθημερινά. Θέλω να βλέπω τον εγγονό μου. Ο άλλος μου γιος είναι εδώ και τον βλέπω αρκετά συχνά». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top