Καινούργιου για Μελέτη: «Υπάρχουν κάποιοι που της βάζουν τρικλοποδιές»

«Έχω μια πληροφορία, δε ξέρω αν ισχύει, αλλά θα το πω»

Πριν από λίγες ώρες, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στις κάμερες για το τηλεοπτικό της μέλλον και ανέφερε πως έχει επικοινωνία με τους ανθρώπους του Mega.

μελετη

Τις δηλώσεις της αυτές σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου στη δική της εκπομπή Super Κατερίνα και αποκάλυψε πως γνωρίζει πρόσωπα στον σταθμό που προσπαθούν να βάλουν τρικλοποδιές στην Ελεονώρα Μελέτη, παρόλο που εκείνη δεν έχει μιλήσει ακόμα με το κανάλι, ενώ διατηρεί άψογες σχέσεις με τους υψηλά ιστάμενους.

«Έχω μια πληροφορία, δε ξέρω αν ισχύει, αλλά θα το πω. Γενικότερα την Ελεονώρα την εκτιμά πάρα πολύ η ιδιοκτησία και τα πολύ υψηλόβαθμα στελέχη του σταθμού. Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι που μπορεί να τρέχουν τις εκπομπές, χωρίς να θέλω να πω ονόματα γιατί δε με αφορά, είναι και άλλο κανάλι, που βάζουν τρικλοποδιές σε κάποιες εκπομπές και κάποια πρόσωπα, γιατί θέλουν να στηρίξουν κάποιους άλλους.

Αλλά, η Ελεονώρα ακόμα δεν έχει μιλήσει πολύ ψηλά. Όταν μιλήσει εκεί που πρέπει να μιλήσει, νομίζω ότι τα πράγματα θα είναι μια χαρά. Αυτό γνωρίζω εγώ» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top