Παπαδημητρίου: Οι φωτογραφίες με τον γιο της ανήμερα των γενεθλίων του

Ο Φίλιππος Πηλαδάκης έκλεισε τα 18 κι έχει περάσει τη μητέρα του στο ύψος!

Βίντεο αρχείου από το Breakfast@Star

Γιορτινό ήταν χθες το κλίμα στο σπίτι της Ντορέττας Παπαδημητρίου, καθώς εκτός από την ονομαστική της εορτή, ο μικρότερος γιος της είχε τα γενέθλιά του.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Αναπολεί το καλοκαίρι - Κορμάρα κάτω από τον ήλιο

Ο Φίλιππος Πηλαδάκης έγινε 18 χρόνων και η μητέρα του δε θα μπορούσε να μην είναι ευτυχισμένη που ο λεβέντης της μπήκε στην ενήλικη ζωή.

Παπαδημητρίου για βάφτιση Ολίβιας: «Δεν έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες»

Ο Φίλιππος έσβησε κεράκια στο σπίτι του, έχοντας στο πλευρό του την ηθοποιό, αλλά και τον μεγαλύτερο αδερφό του, ο οποίος επέστρεψε από την Κύπρο, όπου έχει πάει για σπουδές, αποκλειστικά για να του ευχηθεί από κοντά.

Η περήφανη μανούλα μοιράστηκε στο Instagram δύο στιγμιότυπα με τους άντρες της ζωής της και την εντυπωσιακή μπλε τούρτα. Όπως μπορείτε να δείτε τα παιδιά της Ντορέττας Παπαδημητρίου έχουν μεγαλώσει αρκετά κι έχουν ξεπεράσει τη μαμά τους σε ύψος.

«Χρόνια πολλά στο μικρό μου. Στο μικρό μου που εδώ και καιρό βέβαια θέλουμε σκαμνάκι για να τον φτάσουμε, αλλά σήμερα έγινε επίσημα ενήλικας κι αυτός. Μας έκανε έκπληξη και ο αδερφός του και ήρθε από την Κύπρο, να είναι μαζί σε αυτά τα γενέθλια. Να τα εκατοστήσεις αγόρι μου. Σε θαυμάζω για το μυαλό και την ψυχή σου κ εύχομαι να είναι η ζωή σου γεμάτη υγεία, τύχη, χαρές και ό,τι επιθυμείς.

Η καρδιά μου πλημμυρίζει από χαρά και περηφάνια και για τους δυο σας. Όσο και να μεγαλώνετε, για μένα είστε πάντα τα μικρά μου. Τα θαύματα μου. Η ζωή μου. Σας λατρεύω» έγραψε η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό.

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top