Θωμαή Απέργη: Οι κρίσεις επιληψίας, η απουσία και ο γάμος που δεν έγινε

«Σε μια επιληπτική κρίση έπεσα από σκάλες ενώ ανέβαινα στον τρίτο όροφο»

Θωμαή Απέργη: Οι κρίσεις επιληψίας, η απουσία και ο γάμος που δεν έγινε- απόσπασμα από τη συνέντευξή της/ βίντεο Happy Day

Μετά από τρία χρόνιας απουσίας, η Θωμαή Απέργη επιστρέφει και μιλά για το πρόβλημα υγείας που την κράτησε μακριά από το τραγούδι, αλλά και τη σοβαρή της σχέση με Σεΐχη που δεν κατέληξε σε γάμο. 

«Έλειψα περίπου 3 χρόνια από τον χώρο. Ήταν αναπόδραστη ανάγκη να απέχω εξαιτίας του προβλήματός μου με την επιληψία που είχε επιδεινωθεί. Είχα αρκετές κρίσεις την ημέρα και στη δική μου περίπτωση οι εκλυτικοί παράγοντες ήταν το στρες της δουλειάς, η αϋπνία, και γενικά οι πολύ έντονοι ρυθμοί που ζούσα, οπότε πρακτικά δεν είχα επιλογή», εξομολογήθηκε η Θωμαή Απέργη στο youweekly.gr.

Θωμαή Απέργη: Είχα επιληπτικές κρίσεις για 12 χρόνια

Η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα συστήθηκε στον κόσμο μέσω του τραγουδιού στα 23 της, ωστόσο το πρόβλημα υγείας με την επιληψία εμφανίστηκε στα 18 της όταν  ξεκίνησε τις σπουδές της.

«Το περιστατικό που θυμάμαι εντονότερα ήταν μια πτώση ενόσω ανέβαινα τις σκάλες για τον τρίτο όροφο. Με βρήκε ο διαχειριστής, πραγματικά στάθηκα πολύ τυχερή, θα μπορούσε να είχε συμβεί οτιδήποτε. Ξύπνησα 9 η ώρα το πρωί μετά από το βραδινό ξενύχτι, είχα κοιμηθεί ελάχιστα και δεν είχα προλάβει να συνέλθω από τον ύπνο. Καθώς λοιπόν ανέβαινα τους τρεις ορόφους για το σπίτι μου, έτυχε εκείνη την ώρα να προκληθεί μια επιληπτική κρίση με αποτέλεσμα να πέσω από τις σκάλες. Πραγματικά ευχαριστώ τον Θεό που ποτέ δεν έπαθα κάτι μη αναστρέψιμο. Η λύση ήταν μονόδρομος και προϋπέθετε μια ριζική αλλαγή βιορυθμών, γεγονός που ισοδυναμούσε με μια απαρέγκλιτη φαρμακευτική αγωγή σε συνδυασμό με μια πιο ήρεμη ζωή και σταθερούς ρυθμούς βραδινού ύπνου», εξήγησε.

Η περίοδος του κορωνοϊού συνετέλεσε θετικά για εκείνη και μπόρεσε να αναρρώσει πλήρως. «Τα τελευταία 3 χρόνια δεν έχω καμία κρίση επιληψίας, με τη φαρμακευτική αγωγή σε συνδυασμό με την αλλαγή ρουτίνας και βιορυθμών. Το στρες που υπάρχει στη δουλειά μας καταλάγιασε και η θαλπωρή του νησιού μου (Τήνος), της οικογένειας και των δικών μου ανθρώπων συνετέλεσαν πολύ θετικά στο πρόβλημά μου», παραδέχτηκε.

Θωμαή Απέργη: Η σχέση της με τον Σεΐχη και ο γάμος που δεν έγινε

Δημοσιεύματα ήθελαν τη Θωμαή Απέργη να είναι έτοιμη να μετακομίσει στη Μέση Ανατολή για τα μάτια ενός Σεΐχη. «Καταρχήν να ξεκαθαρίσω κάτι για τον τίτλο του Σεΐχη,  ότι μπορεί είτε να κληροδοτηθεί σε κάποιον είτε να του αποδοθεί λόγω της επιχειρηματικής του δράσης. Αυτό ίσχυε και στην περίπτωση αυτή[…]», εξήγησε αρχικά. 

Στη συνέχεια, παραδέχτηκε πως «πράγματι ότι η συγκεκριμένη σχέση ήταν πολύ δυνατή και από τους δυο μας, για κάποιους λόγους δεν τα βρήκαμε. Αν και έχουμε χωρίσει, έχουμε μείνει καλοί φίλοι, υπάρχει μεγάλη αγάπη μεταξύ μας μετά από τόσο καιρό και μιλάμε ακόμα συχνά».

 

Μάλιστα, παραδέχτηκε πως μετά τον Σεΐχη, προέκυψε άλλη μια σχέση δυνατή, όμως και με αυτή παραμένει φίλη. «Μέσα από όλες μου τις εμπειρίες αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου και είμαι πολύ ευτυχισμένη μόνη μου. Αν είμαι με κάποιον ξανά σημαίνει ότι πληροί πραγματικά τις προδιαγραφές και προσθέτει στην υπάρχουσα ευτυχία μου», εξομολογήθηκε. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top