Θωμαή Απέργη: Είχα επιληπτικές κρίσεις για 12 χρόνια

«Η δική μου μορφή ήταν αρκετά δύσκολη»

Τα τελευταία χρόνια η Θωμαή Απέργη βρiσκόταν  μακριά από τις νυχτερινές πίστες και τις μουσικές σκηνές.

Ο λόγος που η τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει κάτι τέτοιο ήταν ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μιας και 12 χρόνια ταλαιπωρούνταν από επιληπτικές κρίσεις.

Θωμαή Απέργη: Backstage φωτογραφίες από το video «Καρδιά Μου Εγώ»

 

«Επειδή στην Ελλάδα είναι ταμπού, δεν ήθελα να το μοιραστώ και δεν ήμουν έτοιμη, τώρα όμως είναι κάτι το οποίο είναι αδρανές. Εδώ και 12 χρόνια με ταλαιπωρούσε. Είχα επιληπτικές κρίσεις και η δική μου μορφή ήταν αρκετά δύσκολη και μπορώ πλέον εδώ και δύο χρόνια να μιλάω ανοιχτά γι’ αυτό, γιατί ξεκουράστηκα αρκετά», είπε αρχικά στην εκπομπή «Happy Day».

«Ξεκίνησε η πρώτη κρίση στα 18 όπως και ο θυροειδής που έχω μαζί. Έχουμε βγάλει το συμπέρασμα ότι ξεκίνησε σαν ένα σοκ επειδή έφυγα από το σπίτι. Η επιληψία έχει πάρα πολλές μορφές και πιστεύω πως η δική μου ξεκίνησε από το στρες. Υπήρχε μια διαβάθμιση ανάλογα με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά κυρίως του στρες μου, γιατί δεν υπήρχε περίοδος που δεν είχα χρόνο να ξεκουραστώ. Ήταν πολύ σοβαρό και ζούσα με το άγχος για το που θα το πάθω. Είναι το πιο επικίνδυνο αυτό. Εγώ ευτυχώς το πάθαινα μόνο πρωί και αυτό έσωσε», υπογράμμισε η Θωμαή Απέργη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top