Γιώργος Λασκαρίδης - MasterChef: Οι δυσκολίες και η ζωή στο Μεξικό

Όσα είπε για τη νέα του ζωή με τη σύντροφό του

Για τη νέα του ζωή μίλησε ο Γιώργος Λασκαρίδης, πρώην παίκτης του MasterChef.

Ο πρώην διαγωνιζόμενος του διαγωνισμού μαγερικής, όπως ανέφερε στην εκπομπή «Super Kατερίνα», την περίοδο του κορωνοϊού αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα μαζί με τη σύντροφό του, Λότους.

λασκαριδης

Το ζευγάρι, εκείνο το διάστημα, πήρε αυτή τη μεγάλη απόφαση, πούλησαν όλα τα έπιπλα του σπιτιού τους και έφυγαν για Μεξικό.

«Την περίοδο του κορωνοϊού ξεκίνησαν όλα. Και πριν το παιχνίδι σχεδιάζαμε με την σύντροφο μου να ταξιδέψουμε, αλλά μείναμε και εγώ και η Λότους χωρίς δουλειά, λόγω του κορωνοϊού, αποφασίσαμε να πουλήσουμε τα έπιπλά μας και ό, τι είχαμε στο σπίτι μας στο Άμστερνταμ και με τις οικονομίες που μαζέψαμε, είπαμε θα φύγουμε. Κλείσαμε ένα εισιτήριο για το Μεξικό, χωρίς επιστροφή», είπε ο Γιώργος Λασκαρίδης στην εκπομπή.

 

«Τώρα ήρθαμε στην Αθήνα και προσπαθούμε να χτίσουμε εδώ τη ζωή μας, συνεχίζοντας τα ταξίδια μας. Τα τελευταία χρόνια έχω ταξιδέψει σε 30 χώρες», πρόσθεσε ο μάγειρας. 

Και ο Γιώργος και η Λότους έχουν πολύ πλούσια φωτογραφικά Instagram accounts και έχουν μαζέψει εμπειρίες που λίγοι άνθρωποι καταφέρνουν να ζήσουν στη ζωή τους.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top