BAFTAs 2024: Οι red carpet εμφανίσεις της βραδιάς

Οι λαμπερές εμφανίσεις στα βρετανικά βραβεία

BAFTAs 2024: Οι Red Carpet Εμφανίσεις Της Βραδιάς

Τα BAFTAs Awards θεωρούνται τα βρετανικά Όσκαρ και είναι μία βραδιά του χρόνου, για την οποία ανυπομονούν τόσο οι συντελεστές των ταινιών όσο και οι λάτρεις του κινηματογράφου.

Το βράδυ της Κυριακής, 18 Φεβρουαρίου η βρετανική ακαδημία κινηματογράφου ανακοίνωσε τους μεγάλους νικητές σε μία λαμπερή τελετή που έγινε στο Southbank Centre’s Royal Festival Hall με κεντρικό παρουσιαστή τον David Tennant.

Εκεί παρέλασαν στο κόκκινο χαλί όλες οι stars και με τις εμφανίσεις τους έδωσαν το στίγμα τους.

Ανάμεσα στις πιο καλοντυμένες ήταν η Naomi Campbell με Chanel, η Emma Stone με Louis Vuitton, η Emma Corrin με Miu Miu και κοσμήματα Cartier, η Dua Lipa με Valentino, η Margot Robbie με Armani Privé, η Claire Foy με Armani, η Florence Pugh με Harris Reed, η Emily Blunt με Ellie Saab αλλά και η Cate Blanchett με Louis Vuitton.

BAFTAs 2024: Δείτε όλες τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Emma Stone

H Emma Stone επέλεξε με custom gown Louis Vuitton στο χρώμα της χρονιάς peach fuzz, με volume μανίκι εμπνυσμένο από τα epic κουστούμια της ταινίας Poor Things.

 Η Lily Collins με εκπληκτική Couture δημιουργία Tamara Ralp, μαύρη velvet gown, με silver rose σχέδιο στο ντεκολτέ και volume μανίκια από μεταξωτό ταφτά.

H Rosemund Pike με metallic blue midi dress Dior, που είχε pleated skirt και συνδύασε με silver platforms.

Η Νaomi Cambpell με ruffled Couture Chanel gown που είχε cape effect, έδωσε μία θεατρικότητα στο red carpet.

Η Emma Corrin εμφανίστηκε με black Miu Miu custom σύνολο που είχε bow effect σε μπλε χρώμα ίδιο χρώμα καλσόν, διάφανη μαξι φούστα και crop top και το βέλο στα μαλλιά της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top