Βασιλική Τρουφάκου: Έγκυος η ηθοποιός στο πρώτο της παιδί

Πώς ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα

Τι είπε η Βασιλική Τρουφάκου στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ για τον λόγο που δε δημοσιοποιεί τη σχέση με τον σύντροφό της

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η 37χρονη ηθοποιός, Βασιλική Τρουφάκου. Την είδηση έκανε γνωστή με μια φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Η ζωή, το θαύμα της ζωής», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, με την ίδια να ποζάρει κρατώντας τρυφερά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η ηθοποιός δε μιλά για την προσωπική της ζωή, ούτε έχουμε δει τον σύντροφό της. Ωστόσο, σε συνέντευξή της τον περασμένο Δεκέμβριο στην εκπομπή «Night Out» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη είχε παραδεχτεί πως είναι πολύ καλά στα προσωπικά της και πως δε σκέφτεται τον γάμο, αλλά πως θα ήθελε να κάνει παιδιά και οικογένεια.

«Τα προσωπικά μου είναι πολύ καλά. Μη με ματιάσεις. Τον γάμο δεν τον έχω στο μυαλό μου. Παιδιά, οικογένεια αμέ! Τα παιδιά δεν τα έχουμε στην τσέπη μας. Θέλω να πιστεύω  ότι συνδυάζονται με τη δουλειά, αλλιώς η γυναίκα πρέπει να κάτσει στο σπίτι, και αυτό είναι κάτι που έχει απαντηθεί από την ιστορία» είχε εξομολογηθεί η Βασιλική Τρουφάκου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top