Γιούρκας Σεϊταρίδης: Βόλτα στο κέντρο με την κόρη του στο μάρσιπο

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έγινε πρώτη φορά μπαμπάς πριν από λίγους μήνες

Φωτογραφίες από σπάνια εμφάνιση του Γιούρκα Σεϊταρίδη με τη σύζυγό του, Μάιρα Παπαϊωάννου, τον Μάιο του 2023

Μπαμπάς έχει γίνει εδώ και λίγο καιρό ο διεθνής πρώην ποδοσφαιριστής, Γιούρκας Σεϊταρίδης

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας, να περπατά έχοντας στην αγκαλιά του με μάρσιπο την κόρη του. 

O Γιούρκας Σεϊταρίδης αγκαλιά με την κόρη του/ NDP

O Γιούρκας Σεϊταρίδης αγκαλιά με την κόρη του/ NDP

Γιούρκας Σεϊταρίδης: Σπάνια εμφάνιση με τη σύζυγό του, Μάιρα Παπαϊωάννου

O Γιούρκας Σεϊταρίδης αγκαλιά με την κόρη του/ NDP

O Γιούρκας Σεϊταρίδης αγκαλιά με την κόρη του/ NDP

O Γιούρκας Σεϊταρίδης αγκαλιά με την κόρη του/ NDP

O Γιούρκας Σεϊταρίδης αγκαλιά με την κόρη του/ NDP

Γιούρκας Σεϊταρίδης: Ο γάμος με τη Μάιρα Παπαϊωάννου και ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού

Ο 42χρονος άσος που αγωνίστηκε ως δεξιός αμυντικός παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Μάιρα Παπαϊωάννου, με πολιτικό γάμο, τον Δεκέμβριο του 2022.

Παρότι, το ζευγάρι κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η είδηση του γάμου τους έγινε γνωστή από τον πεθερό του και νέο δήμαρχο Λαμιέων, Πανουργιά Παπαϊωάννου, ο οποίος με ανάρτησή του στο instagram, δημοσίευσε στιγμιότυπα από τον πολιτικό γάμο, με την εξής ευχή: «Η μεγαλύτερη χαρά για κάθε γονιό είναι να βλέπει το παιδί του ευτυχισμένο. Μια τέτοια ημέρα χαράς είναι και για την δική μας οικογένεια. Να ζήσετε Γιούρκα και Μάιρα!».

Τότε, η σύζυγός του διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Λίγα λόγια για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη

Ο Γιούρκας (Γεώργιος) Σεϊταρίδης γεννήθηκε στον Πειραιάς στις 4 Ιουνίου 1981). Είναι γιος του παλαιού ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σεϊταρίδη, ενώ ποδοσφαιριστής υπήρξε και ο συνονόματος παππούς του. Το 2021 η IFFHS τον επέλεξε στην καλύτερη 11άδα όλων των εποχών του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στο Σταυράκι και πό εκεί πήγε στον ΠΑΣ Γιάννινα, το καλοκαίρι του 1998. Το 2001 αποτέλεσε χρονιά- ορόσημο στη μετέπειτα καριέρα του, καθώς υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό, σημείωσε το πρώτο του τέρμα στις ευρωπαϊκές συλλογικές διοργανώσεις (στις 7 Μαρτίου 2001) εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη δεύτερη φάση των ομίλων του Champions League, ενώ αναδείχθηκε και καλύτερος νέος Έλληνας ποδοσφαιριστής, βραβείο που μοιράστηκε με τους Παντελή Καφέ και Άγγελο Χαριστέα.

Στο «τριφύλλι» παρέμεινε συνολικά τρεις περιόδους, με την τελευταία (2003-04), να είναι και η πλέον επιτυχημένη, καθώς υπήρξε βασικό στέλεχος της αθηναϊκής ομάδας στην κατάκτηση του νταμπλ.

Το καλοκαίρι του 2004 κι ενώ είχε μεσολαβήσει ο θρίαμβος του Euro 2004 μεταγράφηκε, έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ, στην Πόρτο, τότε κάτοχο του Champions League, ενώ φήμες ήθελαν τη Ρεάλ Μαδρίτης να ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του. Με την πορτογαλική ομάδα κατέκτησε το Διηπειρωτικό Κύπελλο του 2004. Το 2005 πήρε μεταγραφή για τη ρωσική Ντιναμό Μόσχας, με το κόστος της μετακίνησής του να αγγίζει τα δέκα εκατομμύρια ευρώ, η οποία την εποχή εκείνη ήταν η ακριβότερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.

Το 2006 ακολούθησε νέα μεταγραφή, αυτή τη φορά με προορισμό την Ατλέτικο Μαδρίτης, έναντι έξι εκατομμυρίων ευρώ, όντας ο δεύτερος Έλληνας που είχε αγωνιστεί στους "ροχιμπλάνκος" μετά τον Ντέμη Νικολαΐδη. Στον ισπανικό σύλλογο παρέμεινε συνολικά τρία χρόνια. Το 2009 αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα για μια δεύτερη θητεία στον Παναθηναϊκό, υπογράφοντας συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top