Τίλντα Σουίντον: Στην Ελλάδα η βραβευμένη με Όσκαρ Βρετανή ηθοποιός

Απλή και πολύ όμορφη στη συνέντευξη Τύπου στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

Δείτε όλες τις φωτογραφίες της Τίλντα Σουίντον

Η βραβευμένη με Όσκαρ Τίλντα Σουίντον βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο. Η Βρετανίδα ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση Ενσαρκώνοντας τον Παζολίνι, με τη συνέντευξη Τύπου να γίνεται το μεσημέρι της Δευτέρας στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Τίλντα Σουίντον: Η καταξιωμένη ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη στη συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα

Τίλντα Σουίντον: Η καταξιωμένη ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη στη συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Πρόκειται για μία πρωτότυπη παράσταση που εμπνεύστηκαν η Τίλντα Σουίντον κι ο ιστορικός μόδας Ολιβιέ Σελάντ. Το έργο θα ξεκινήσει σήμερα Δευτέρα κι οι παραστάσεις του θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 16/12.

Η Τίλντα Σουίντον, στην Αθήνα, μίλησε πριν από την πρεμιέρα του Ενσαρκώνοντας τον Παζολίνι στη Στέγη 

Η Τίλντα Σουίντον, στην Αθήνα, μίλησε πριν από την πρεμιέρα του Ενσαρκώνοντας τον Παζολίνι στη Στέγη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Οι δυο τους ήθελαν να συνδυάσουν την υψηλή μόδα με την υψηλή τέχνη κι έτσι αποφάσισαν να παρουσιάσουν σε αυτή την ξεχωριστή παράσταση τα περισσότερα από 30 κοστούμια κι αντικείμενα που είχε σχεδιάσει από το 1960 μέχρι το 1970 ο Ντανίλο Ντονάτι, αποκλειστικά για τις ταινίες του Πιέρ Πάολο Παζολίνι.

Η Τίλντα Σουίντον απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να τη χαιρετήσουν κι από κοντά.

Αφροδίτη Παναγιωτάκου, Τίλντα Σουίντον & Ολιβιέ Σελάντ

Αφροδίτη Παναγιωτάκου, Τίλντα Σουίντον & Ολιβιέ Σελάντ /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η Σουίντον ήταν ντυμένη αρκετά casual με ροζ παντελόνι και πλεκτό μπλουζάκι στην ίδια απόχρωση, ενώ δε σταμάτησε να χαμογελάει στον φακό.

Η Τίλντα Σουίντον έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές κινηματογραφικές επιτυχίες όπως το Η Παραλία

Η Τίλντα Σουίντον έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές κινηματογραφικές επιτυχίες όπως το Η Παραλία /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top