Πριγκίπισσα Σαρλίν: Η φωτογραφία των διδύμων για τα γενέθλιά τους!

Τα πριγκιπόπουλα του Μονακό έγιναν εννέα ετών

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της πριγκιπικής οικογένειας του Μονακό

Τα γενέθλιά τους είχαν χθες, 10 Δεκεμβρίου, τα δίδυμα πριγκιπόπουλα του Μονακό. Ο πρίγκιπας Ζακ και η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα έγιναν 9 ετών!

Τα δίδυμα του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Σαρλίν με τους γονείς τους χαιρετούν από το μπαλκόνι του παλατιού, στην εθνική γιορτή για το Πριγκιπάτο του Μονακό, 19/11/23 / AP Photo/Daniel Cole

Τα δίδυμα του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Σαρλίν με τους γονείς τους χαιρετούν από το μπαλκόνι του παλατιού, στην εθνική γιορτή για το Πριγκιπάτο του Μονακό, 19/11/23 / AP Photo/Daniel Cole

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Μαζί με τον Αλβέρτο και τα παιδιά τους στο σχολείο!

Τα δίδυμα του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Σαρλίν γεννήθηκαν με καισαρική τομή, στις 10 Δεκεμβρίου του 2014. Αν και η Γκαμπριέλα γεννήθηκε πρώτη και ο δίδυμος αδελφός της δύο λεπτά αργότερα, στο Μονακό ισχύει ότι ο μεγαλύτερος γιος κληρονομεί τον θρόνο.

Το παλάτι του Μονακό απαντά - Χωρίζουν Αλβέρτος και Σαρλίν;

Με αφορμή τα γενέθλιά του, το Παλάτι δημοσίευσε μια φωτογραφία των διδύμων, με την Γκαμπριέλα να φορά μπλε παλτό και ασορτί μπερέ και δερμάτινα γάντια, ενώ ο αδελφός της Ζακ τη στρατιωτική στολή του Μονακό. 

«Χρόνια πολλά πρίγκιπα Ζακ και πριγκίπισσα Γκαμπριέλα», έγραφε η λεζάντα. 

Τον περασμένο Μάρτιο, ο πρίγκιπας Αλβέρτος είχε πει σε συνέντεξή του στο περιοδικό People ότι τα νεαρά μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν προσαρμοστεί στο να κάνουν περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις. «Η Γκαμπριέλα μπορεί μερικές φορές να αισθάνεται λίγο άβολα με πάρα πολλούς ανθρώπους, οπότε ο αδερφός της μπαίνει για να βοηθήσει. Μεταξύ τους τώρα, ο Ζακ μιλάει περισσότερο, ασχολείται περισσότερο με τα κοινά», είχε αποκαλύψει. 

«Η γυναίκα μου και τα παιδιά μας είναι το σπουδαιότερο επίτευγμά μου κατά τα 18 χρόνια της βασιλείας μου», είχε παραδεχτεί. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top