Σοκάρει η Ελένη Καρακάση: «Ακούστηκε ότι έκανα απόπειρα αυτοκτονίας»

Το ατύχημα που είχε κι η φήμη που εξαπλώθηκε σε χρόνο ντετέ

Ελένη Καρακάση
Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ελένης Καρακάση

Το πιο ακραίο περιστατικό που έχει βιώσει πρόσφατα στη ζωή της αλλά και τις φήμες που το ακολούθησαν, περιέγραψε η Ελένη Καρακάση

Ελένη Καρακάση: «Ήμουν απελπισμένη… πήγαινα και έκλαιγα στους γιατρούς»

Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στη σειρά Οι Πανθέοι, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον και περιέγραψε για πρώτη φορά μία ιδιαίτερη ιστορία. 

«Ξεκίνησα να φύγω 8 η ώρα το πρωί για να πάω στο θέατρο, είχα παιδική παράσταση. Βλέπω ότι είχε κόσμο έξω και μέσα από την είσοδο της πολυκατοικίας. Είχε σπάσει το κλειδί, κάτι είχε γίνει. Εγώ έπρεπε να φύγω και ο κλειδαράς αργούσε, είχε πάει 9 και είχα πάθει υστερία, γιατί στις 10 ξεκινούσε η παράσταση», ξεκίνησε να περιγράφει. 

Ελένη Καρακάση: Έχετε δει τον τραγουδιστή που είναι παντρεμένη η ηθοποιός;

«Πήρα την απόφαση να "κρεμαστώ" από το παράθυρο που είναι ανάμεσα στο ισόγειο και στον πρώτο, για να μου δώσει ο νεαρός από πάνω το τηλέφωνο να πάρω το 166. Και όπως πήγα πίσω-πίσω για να βρω ισορροπία, είχε μία σειρά από τούβλα, σκουντουφλάω, πέφτω και σκίζω το κεφάλι μου στον σωλήνα του φυσικού αερίου», συνεχίζει η ηθοποιός και σοκάρει. 

Η Ελένη Καρακάση με τον σύζυγό της Δημήτρη Τσινιδέλο στο θέατρο Πέτρας τον Ιούλιο του 2021

Η Ελένη Καρακάση με τον σύζυγό της Δημήτρη Τσινιδέλο στο θέατρο Πέτρας τον Ιούλιο του 2021 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Ανοίγω τα μάτια, βλέπω τα αίματα να τρέχουν, σηκώνομαι και παίρνω τελικά το 166. Όλοι ούρλιαζαν, λέω: ξυπνήστε τον άντρα μου ήρεμα. Ήρθαν και με πήραν, μου έκαναν 7 ράμματα στο κεφάλι. Ενημέρωσα και την παραγωγή ότι έκανα μία βλακεία για να είμαι στην ώρα μου στην παράσταση», πρόσθεσε. 

Ελένη Καρακάση: «Η μαμά μου έμαθε από την τηλεόραση για την επέμβαση»

«Από στόμα σε στόμα αυτό όμως έφτασε ότι η Ελένη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, ότι πήδηξε από το μπαλκόνι γιατί την είχε κλειδωμένη ο άντρας της. Μου έστελναν φίλοι και συνάδελφοι: "Ελένη, πες μας ότι δεν είναι αλήθεια". Κυκλοφόρησε πολύ στον κύκλο των ηθοποιών. Εκεί αποφάσισα να μην ξανακάνω τόσο επικίνδυνα πράγματα», κατέληξε στην ιστορία της η Ελένη Καρακάση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top