«Είσαι εφοριακός;» - Η απάντηση της Δαλάκα για το μισό εκατομμύριο ευρώ

Τι είπε για τα χρήματα από το Survivor και το ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα

Όσα είπε η Κατερίνα Δαλάκα για το ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα, αλλά και για τα χρήματα που πήρε ως αμοιβή από το Survivor- βίντεο Happy Day

Η Κατερίνα Δαλάκα ξεκίνησε τη συνεργασία της με τις φίλες της Γωγώ και Όλγα Φαρμάκη στο fashion brand τους και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα αλλά και για τα χρήματα που πήρε ως αμοιβή από το Survivor.

«Δε γνωρίζω αν θα πάω στο Survivor, αλλά θα το ήθελα πολύ. Πιστεύω ότι θα το αντέξω σωματικά. Οι γονείς μου σίγουρα δε θέλουν, αλλά σημασία έχει τι θέλω εγώ», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Δαλάκα.

H Kατερίνα Δαλάκα σε βραδινή έξοδο τον Μάιο του 2022/ ΝDP

H Kατερίνα Δαλάκα σε βραδινή έξοδο τον Μάιο του 2022/ ΝDP

Σχετικά με το δημοσίευμα που τη θέλει να έχει συγκεντρώσει μισό εκατομμύριο από όλες τις συμμετοχές της στο Survivor, η Κατερίνα Δαλάκα απάντησε: «Δε με ενοχλεί, είχε διαρρεύσει και όταν είχα μπει στο παιχνίδι. Δεν πρόσεξα όσα είπαν, δεν ξέρω αν αληθεύει. Είσαι εφοριακός;», σχολίασε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Δαλάκα.

Κατερίνα Δαλάκα: Η νέα ζωή στην Κατερίνη μετά τον χωρισμό της

Όσο για το ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα, μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Φιντιρίκο, απάντησε πως δεν είναι ανοιχτή αυτή τη στιγμή. «Έχω το μυαλό μου στα επαγγελματικά μου και τώρα είναι αυτό η προτεραιότητά μου», είπε. Ωστόσο, άφησε κι ένα μικρό ενδεχόμενο ανοιχτό. «Ποτέ δεν ξέρεις, βέβαια, τι σου φέρνει η ζωή. Δεν είναι ότι αν έρθει κάτι στη ζωή μου θα πω όχι», κατέληξε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top