Κατερίνα Δαλάκα: Η νέα ζωή στην Κατερίνη μετά τον χωρισμό της

Η αθλήτρια απάντησε για το αν θα ξαναπήγαινε στο Survivor

Η Κατερίνα Δαλάκα μίλησε για τη ζωή της μετά το Survivor και αποκάλυψε ότι τους τελευταίους δύο μήνες μετακόμισε στην Κατερίνη!

«Η μετά Survivor εποχή με βρίσκει πίσω στην Κατερίνη, εδώ και ενάμιση – δύο μήνες περίπου. Έχω βρει την ησυχία μου. Μακριά από την Αθήνα και την τρέλα που επικρατεί εκεί, κάτι που χρειαζόμουν και είμαι χαρούμενη για αυτό. Θα επέστρεφα στον Άγιο Δομίνικο, γιατί όχι;

Έχω κρατήσει επαφές με άτομα από το παιχνίδι. Αλλά και με τα άτομα που δεν έχουμε επαφές, δεν έχω κάτι να χωρίσω. Όπως στη ζωή μας με κάποιους ανθρώπους ταιριάζουμε και με κάποιους όχι. Μου ζητάνε συμβουλές άτομα που περνάνε κάστινγκ για το Survivor…Μου αρέσουν οι προκλήσεις και ειδικά μετά το περσινό, θα το ξαναέκανα. Μου αρέσει να βλέπω άτομα στο Survivor που δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό. Αυτό είναι πιο ενδιαφέρον για εμένα», δήλωσε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Δαλάκα στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού».

Η Κατερίνα Δαλάκα είχε μία θυελλώδη και μακρόχρονη σχέση με τον επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκο αλλά από τότε που χώρισαν οριστικά, εκείνη μετακόμισε στην Κατερίνη.

Κατερίνα Δαλάκα - Δημήτρης Φιντιρίκος

Κατερίνα Δαλάκα - Δημήτρης Φιντιρίκος /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top