Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ο λόγος που δεν αποκαλύπτει τον σύντροφό της

Η ενόχληση στα σχόλια εγκυμοσύνης

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «I Love Σου Κου» σχολιάζοντας τη συμμετοχή της στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, «I’m a Celebrity Get Me Out of Here».

Όπως δήλωσε η ίδια, μπορεί να μην κατάφερε να μείνει για μεγάλο διάστημα στο παιχνίδι και να ζήσει την εμπειρία, ωστόσο βρίσκεται και πάλι δίπλα στους δικούς της ανθρώπους.

«Είμαστε καλά, αλλά προτιμώ να μην μιλάω διότι κάθε φορά με τον ενθουσιασμό μου εγώ που μιλάω και λέω κάτι, δεν ξέρω, είναι ελάχιστοι άνθρωποι που χαίρονται», είπε αρχικά για την προσωπική της ζωή και τον σύντροφό της.

«Δεν τον κρύβω, εγώ προσπαθώ να τον ανεβάσω συνέχεια στα social media και δεν θέλει. Δεν είναι μόνο ο άντρας μου που δεν θέλει, αλλά και η παιδική μου φίλη δεν θέλει και ο αδελφός μου. Δεν θέλει κανένας από τον περίγυρό μου», απάντησε για τον αγαπημένο της.

 

 

Όσο για τα σχόλια που έλαβε όταν έδειξε στο instagram τη φουσκωμένη της κοιλιά: «Σε όλη μου τη ζωή, με το που τολμούσα να πάρω 3-4 κιλά με κράζανε οι πάντες, μου ακύρωναν τις δουλειές και μου κάνανε τέτοια πράγματα. Ακόμη και σήμερα που λέω ότι φουσκώνει η κοιλιά μου, λένε ότι είμαι έγκυος.

Δεν είμαι έγκυος, μην το ξανακούσω, εντάξει με βλέπεις, το μάτι μου γυαλίζει. Αφήστε τον κόσμο να ντύνεται και να εκφράζεται όπως θέλει», είπε διαψεύδοντας τις φήμες εγκυμοσύνης. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top