Αλέξανδρος Κομπόγιωργας: Πού και πότε θα γίνει η πολιτική του κηδεία

Δείτε την ανάρτηση που έγινε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από τον ρόλο του στη σειρά «Εραστής Δυτικών Προαστίων», έφυγε από τη ζωή, στην ηλικία των 48 ετών.

Πέθανε ο Αλεξάνδρος Κομπόγιωργας - Έπαιξε στον «Εραστή δυτικών προαστίων»

Ο ηθοποιός υποδυόταν τον αδερφό της «Λίζας», την οποία έπαιζε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Τα τελευταία χρόνια, έδινε μια δύσκολη μάχη με τον καρκίνο και την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η Καλλιόπη Ευαγγελίδου, με μία ανάρτησή της στο Facebook.

Αλέξανδρος Κομπόγιωργας: «Πάλεψε με τον καρκίνο, αλλά δεν τα κατάφερε»

«Περίεργο είναι αυτό που έκανες Αλέξανδρε. Να φύγεις τόσο διακριτικά, να μην μας επιτρέψεις ούτε ένα αντίο. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ στον χαρακτήρα σου αυτή η στάση. Ξέρω πως όλοι οι συμμαθητές σου της δραματικής σχολής του Ωδείου Αθηνών είμαστε συντετριμμένοι και θα μας δικαιολογήσεις αυτές τις αναρτήσεις. Ήταν άδικο αυτό που έγινε. Όπως κι αν το δει κανείς. Πολύ άδικο», έγραψε.

Στη συνέχεια, έγινε μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του Αλέξανδρου Κομπόγιωργα στο Facebook, στην οποία και ανακοινώθηκε πού και πότε θα γίνει η κηδεία του.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση, θα είναι πολιτική και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στο Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης. Θα ακολουθήσει αποτέφρωση στη Ριτσώνα.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται: «Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου και ώρα 11 π.μ αποχαιρετούμε με πολιτική κηδεία τον αγαπημένο μας Αλέξανδρο στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης. Θα προσφερθεί καφές στο καφενείο του κοιμητηρίου. Ακολούθως θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία του για αποτέφρωση στη Ριτσώνα. Παρακαλούμε αντί λουλουδιών και στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο ταμείο του ΣΕΗ».

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top