Φωτεινή Πετρογιάννη: «Μου είπε ότι καλώς δε μπορείς να κάνεις παιδιά»

O Λιάγκας αποκάλυψε ότι η δημοσιογράφος έκλαιγε για ώρες

Το ξέσπασμα της Φωτεινής Πετρογιάννη για τα πικρόχολα σχόλια στα social media

Με αφορμή τις δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου για τα αρνητικά μηνύματα που δέχεται κατά καιρούς, ξέσπασε η Φωτεινή Πετρογιάννη σήμερα στο «Πρωινό» για ένα παρόμοιο προσωπικό της βίωμα.

Η εξομολόγηση γνωστής δημοσιογράφου για το ενδεχόμενο να μην κάνει παιδιά

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι πληγώθηκε πολύ από μήνυμα που έλαβε από άγνωστη στο instagram , στο οποίο της έγραφε ότι «καλώς δεν μπορεί να κάνει παιδιά».

«Ο καθένας έχει ένα τρωτό σημείο, το οποίο δε θέλει να του το ακουμπάει κανείς. Όταν πριν από τρεις μήνες γύρισε η άλλη και μου έστειλε ένα μήνυμα στο instagram, γιατί θεώρησε ότι κάτι έκανα εδώ στην εκπομπή -δεν έχει σημασία- και μου είπε ότι «καλώς δεν μπορείς να κάνεις παιδιά”, συγγνώμη που θα στο πω, αλλά όσο χοντρόπετσος και να είσαι, δεν μπορείς να το αφήσεις να περάσει έτσι. Εμένα μού γύρισε ένα μαχαίρι στην καρδιά… Ο καθένας έχει μια συγκεκριμένη ψυχολογία. Δε θα μπει στη διαπραγμάτευση για το τι άνθρωπος είναι ο καθένας», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Το ξέσπασμα της Φωτεινής Πετρογιάννη: «Θα μηνυθεί η συγκεκριμένη κυρία!»

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνεργάτιδα του: «Είσαι καλό και ευαίσθητο παιδί. Όλοι έχουμε τρωτά σημεία. Όταν σου έγραψε αυτή ότι δεν μπορείς να κάνεις παιδί, έκλαιγες ώρες. Είμαι όμως εγώ που καθημερινά σου λέω ότι έχω βληθεί όσο κανένας από αυτήν εδώ τη λαίλαπα στην Ελλάδα, σου λέω πέτα το γαμ@@@ο σε μια γωνία και άσε το να πάει στο δια@@ο». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top