Σιακαβάρα- Πλεύρης: Tης έστειλε λουλούδια στο θέατρο - «Είναι γλυκύτατος»

Τι είπε η ηθοποιός- τραγουδίστρια για τη σχέση της με τον 83χρονο νομικό

Τα φώτα της δημοσιότητας έχει μαγνητίσει η σχέση του 83χρονου Κωνσταντίνου Πλεύρη, με την κατά πολλά χρόνια νεότερή του, τραγουδίστρια και ηθοποιό, Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Πλεύρης για Σιακαβάρα: «Δεν είναι μόνο όμορφη, είναι και μορφωμένη»

Η 49χρονη γυναίκα που γνωρίσαμε μέσα από το “My style rocks” το 2020 ξεκίνησε να ασχολείται με το modelling και στην πορεία με το τραγούδι και την υποκριτική. Χθες, έκανε πρεμιέρα στο θέατρο και ο σύντροφός της τής έστειλε ένα μεγάλο καλάθι με τριαντάφυλλα. 

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης σε σχέση με πρώην παίκτρια του My Style Rocks

«Δεν ξέρω, δεν τα έχω δει, μόλις ήρθα» απάντησε στους δημοσιογράφους που την περίμεναν έξω από το θέατρο. 

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα δέχτηκε βροχή ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους για τη σχέση της με τον νομικό και συγγραφέα πατέρα του πρώην υπουργού, Θάνου Πλεύρη.

«Είναι γλυκύτατος άνθρωπος. Έχω γνωρίσει τον γιο του, τώρα τι γνώμη έχει…» ενώ για τις δηλώσεις του Θάνου Πλεύρη για τον γάμο, η τραγουδίστρια και ηθοποιός αρνήθηκε να απαντήσει. «Ο κάθε άνθρωπος έχει τη γνώμη του. Δε θα ήθελα να πω κάτι για το ενδεχόμενο γάμου» είπε στο Happy Day.

Με τη σειρά του, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Σας κάνει εντύπωση που αγαπάω μια γυναίκα, γιατί τώρα αγαπούν τους άντρες. Έτσι δεν είναι; Αυτά είναι ιδιωτικά, δε με ενοχλεί που ασχολείστε μαζί μας απλά δεν απαντώ. Δεν έχω συζητήσεις με τον γιο μου, αν θα παντρευτώ την Τζόρτζια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top