Χατζηγιάννης: Απαντά πρώτη φορά στα επικριτικά σχόλια για τη φωνή του

«Να μην είναι αφελείς οι άνθρωποι που διαβάζουν κάτι»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε πρώτη φορά για τα επικριτικά σχόλια που γίνονται το τελευταίο διάστημα στα social media ότι «έχασε τη φωνή του».

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Χαμός στο TikTok - «Τι έπαθε η φωνή του;»

«Η τεχνολογία και τα social media δηλαδή, η δυναμική των οποίων αυξάνεται στις νέες γενιές έχουν και τα καλά και τα κακά. Είναι το καταφύγιο του καθενός μας να βγει να πει ό,τι θέλει. Υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος, το ότι είμαστε υπεύθυνοι για το τι λέμε πόσω μάλλον όταν είμαστε ανώνυμοι. Είμαστε οι εκτελεστές του καναπέ. Είμαστε ελεύθεροι σκοπευτές. Γι’ αυτό λέω, ότι δε θα είναι ένα φαινόμενο της εποχής» είπε αρχικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, καλεσμένος στην εκπομπή του Ant1 «To Πρωινό».

Η Μακρυπούλια στη συναυλία του Χατζηγιάννη δυο χρόνια μετά τον χωρισμό τους

Μιχάλης Χατζηγιάννης σε συναυλία του τον Δεκέμβριο του 2022/ NDP Παναγιώτης Κουφαλέξης

Μιχάλης Χατζηγιάννης σε συναυλία του τον Δεκέμβριο του 2022/ NDP Παναγιώτης Κουφαλέξης

«Όσον αφορά στα social media πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Είναι αυτό που λέω καμιά φορά στις συναυλίες, να μην είναι αφελείς οι άνθρωποι που διαβάζουν κάτι. Είναι σαν να λέμε ότι εσύ δεν κάνεις για παρουσιαστής» είπε στη συνέχεια ο τραγουδιστής, απευθυνόμενος στον Γιώργο Λιάγκα.

Η Μακρυπούλια στη συναυλία του Χατζηγιάννη δυο χρόνια μετά τον χωρισμό τους

O Mιχάλης Χατζηγιάννης αναφέρθηκε και στη Ζέτα Μακρυπούλια και την εμφάνισή της στη συναυλία του στον Λυκαβηττό. «Έχουμε άριστες σχέσεις. Όταν είναι στην Αθήνα, έρχεται στις συναυλίες της. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα με ιδιαίτερο ταλέντο και της εύχομαι τα καλύτερα» είπε για την πρώην σύντροφό του, με την οποία ήταν ζευγάρι επί πολλά χρόνια. Στην ερώτηση για το αν υπάρχει πιθανότητά επανένωσής τους γέλασε κι απάντησε: «Σε ένα υποθετικό σενάριο, θα πω "ποτέ μη λες ποτέ", αλλά είναι κάτι το οποίο θεωρείται λήξαν» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top