Γιάννης Τσιμιτσέλης: Έχασε 12 κιλά – Τι είπε για τον θάνατο του πατέρα του

Ο ηθοποιός μίλησε για την απώλεια του πατέρα του πριν από μερικά χρόνια

Φανερά αδυνατισμένος και ανανεωμένος εμφανίστηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Με αφορμή τον ρόλο του στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Ο πρώτος από εμάς» ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος την Τετάρτη στην εκπομπή «Πρωινό».

Ο Γιώργος Λιάγκας όταν είδε τον ηθοποιό, σχολίασε τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του, με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να του αποκαλύπτει πως έχασε 12 κιλά.

«Αδυνάτισα γιατί τρέχω και δε φτάνω. Αρκετά! Θεώρησα πως πρέπει να αδυνατίσω, αλλά ο μεταβολισμός από ένα σημείο και μετά τρελάθηκε. Έχασα κατά ριπάς, έχασα 12 κιλά. Νιώθω καλύτερα στην υγεία μου. Να πάρω 1-2 κιλά δε με πειράζει. Αλλά όχι με πίτσες.. Έτρωγα λίγο και δεν είχα χρόνο να φάω. Δε θα κάτσω να φάω μετά τις 11-12 το βράδυ. Εγώ μαγειρεύω στο σπίτι, αλλά τώρα δε προλαβαίνω… Πάντα έκανα “γουρουνιές” στο φαγητό. Παχαίνω, αλλά χάνω πολύ εύκολα μέχρι στιγμής» είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο ηθοποιός μίλησε και για την απώλεια του πατέρα του πριν από μερικά χρόνια.

«Ο πατέρας μου έφυγε από καρκίνο το 2012, μέσα σε τρεις μήνες. Η αρχή όταν το μαθαίνεις που γίνεται η διάγνωση είναι το πρώτο σοκ, μπαίνεις σε μια διαδικασία να ξέρεις τι να περιμένεις στην πορεία. Όταν έρχεται η κατάληξη είσαι λίγο… έχεις προλάβει να χαιρετήσεις», είπε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερο από το να γίνει κάτι απότομο ξαφνικά και να μην προλάβεις να αποχαιρετήσεις τον άλλον. Είναι πάρα πολύ σημαντικό, όλη αυτή η διαδικασία και όλο αυτό το δέσιμο που υπάρχει μέχρι να συμβεί αυτό», εξομολογήθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top