Γιώργος Αγγελόπουλος: Σήκωσε το φέρετρο της μητέρας του- «Δεν έχει πεθάνει»

«Αυτή τη φορά δε θα τα καταφέρω» είχε εξομολογηθεί η κ. Ράνια σε φίλη της

Η στιγμή που ο Γιώργος Αγγελόπουλος σήκωσε το φέρετρο μαζί με τον αδελφό του για να το μεταφέρει μέσα στον ναό όπου έγινε η εξόδιος ακολουθία/ Super Κατερίνα

Δραματικές είναι οι στιγμές για τον Γιώργο Αγγελόπουλο κατά τη διάρκεια του τελευταίου αντίου στη μητέρα του, Ράνια, στη Σκιάθο. 

Συντετριμμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος - Δίπλα στη μάνα του μέχρι το τέλος

Ο Ντάνος ήταν μαζί της κατά τη μεταφορά της σορού από την Αθήνα στη Σκιάθο, μέσω πλοίου από τον Βόλο. Στη συνέχεια, συνόδευσε με τα πόδια το φέρετρό της μέχρι την εκκλησία και σήκωσε μαζί με τον αδελφό του το φέρετρο της μητέρας τους. 

Η στιγμή που ο Γιώργος Αγγελόπουλος σήκωσε το φέρετρο της μητέρας του

Η στιγμή που ο Γιώργος Αγγελόπουλος σήκωσε το φέρετρο της μητέρας του

«Για λίγα δευτερόλεπτα στάθηκε αμίλητος μπροστά από το φέρετρο της μητέρας του» περιέγραψε η δημοσιογράφος στην εκπομπή «Super Κατερίνα», σημειώνοντας που δε σταμάτησε να σκουπίζει τα δάκρυά του.

Ο πόνος είναι βουβός στην κηδεία της κ.Ράνιας, η οποία έφυγε από τη ζωή την επόμενη μέρα του γάμου του γιου της με τη Δήμητρα Βαμβακούση. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν είναι πια στη ζωή. Μάλιστα, χαρακτηριστική είναι η στιγμή που -σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρωινού»- ο Ντάνος πέταξε το βιβλίο συλλυπητηρίων λέγοντας: «Αυτό δεν το θέλω εδώ, η μητέρα μου δεν έχει πεθάνει».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πέταξε το βιβλίο συλλυπητήριων- «Αυτό δεν το θέλω εδώ, η μητέρα μου δεν έχει πεθάνει»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πέταξε το βιβλίο συλλυπητήριων- «Αυτό δεν το θέλω εδώ, η μητέρα μου δεν έχει πεθάνει»

Kατά τις ίδιες πληροφορίες, η σύζυγός του Δήμητρα Βαμβακούση δε θα ακολουθήσει στην ταφή, λόγω της κατάστασης εγκυμοσύνης της, ενώ στη Σκιάθο βρίσκεται για την κηδεία και ο καλός του φίλος, Γιώργος Χρανιώτης.

Κηδεία μητέρας Αγγελόπουλου: «Αυτή τη φορά δε θα τα καταφέρω» είχε πει σε κολλητή της φίλη

Aδύνατο να πιστέψει τον θάνατό της είναι και για την κ.Στέλλα, κολλητή φίλη της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου. «Ήρθα να τη δω... εγώ την περίμενα να πιούμε καφέ, αλλά...» είπε με δάκρυα στα μάτια και αποκάλυψε ότι της στέλνει ακόμα μηνύματα στο κινητό της για «καλημέρα». Αποκάλυψε μάλιστα, ότι η κ.Ράνια της είχε εκμυστηρευτεί τελευταία ότι «αυτή τη φορά δε θα τα καταφέρω».

Kηδεία μητέρας Αγγελόπουλου: Με δάκρυα στα μάτια η κολλητή της φίλη

Kηδεία μητέρας Αγγελόπουλου: Με δάκρυα στα μάτια η κολλητή της φίλη

Την τελευταία φορά που την είδα ήταν του Αγίου Πνεύματος, που την είχε φέρει ο Γιώργος για λίγες μέρες. «Ήταν ένας άλλος άνθρωπος, όταν την είδα έπαθα σοκ. Είδα μια Ράνια να μην μπορεί να σταθεί στα πόδια της».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top