Άννα Βίσση για Νίκο Καρβέλα: «Θα είμαστε αιώνια ερωτευμένοι»

Η συνέντευξη που έδωσε στη Vogue

Η Άννα Βίσση έκανε μία εξομολόγηση ψυχής και μίλησε για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα.

Η Ελληνίδα σταρ παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο νέο τεύχος της Vogue, με αφορμή τη συμπλήρωση των 50 χρόνων της στο τραγούδι και η εκπομπή «Ελένη» εξασφάλισε αποκλειστικά αποσπάσματα από όσα είπε.

Η Άννα Βίσση εξομολογήθηκε: «Μη με ρωτήσεις για τον έρωτα. Δε με ενδιαφέρει σ’ αυτήν τη φάση της ζωής μου. Άλλωστε τον έχω πολυτραγουδήσει! Ποτέ δε με αφορούσε και πολύ, εδώ που τα λέμε. Ήταν πάντα η δεύτερη προτεραιότητά μου. Δε με έσερνε από τη μύτη. Η μουσική με σέρνει από τη μύτη.

Καρβέλας για Βίσση: «Πόσο μ....ς πρέπει να είμαι που άφησα αυτή τη γυναίκα»

Με τον Νίκο Καρβέλα, βέβαια, νομίζω ότι θα είμαστε αιώνια ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο. Απλώς μας είχε τελειώσει το πρακτικό μέρος του έρωτα: το σεξ δηλαδή. Η φύση σ’ το παίρνει κάποια στιγμή και αυτό. Έρχεται και σου λέει: Μπάστα, πάει αυτό. Και δεν είναι κακό. Αντιθέτως, οι άνθρωποι φοβούνται να παραδεχτούν πράγματα σαν αυτά. Από ανασφάλεια; Από στενομυαλιά; Και βασικά από αυτό που μας έχει μάθει η θρησκεία και οι άνθρωποι που μας μεγάλωσαν. Ενώ είναι απλά πράγματα που τα διδάσκει η φύση και μόνο…».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top