Σεργουλόπουλος κατά Λιάγκα: «Καλούν ανθρώπους να μιλήσουν ομοφοβικά»

«Εμφανίστηκε προβοκατόρικα μια μακρινή γιαγιά...»

Σάλος έχει προκληθεί με τη γυναίκα που μίλησε στην εκπομπή Πρωινό, την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, ως γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη.

Η τηλεφωνική συνέντευξη σχολιάστηκε έντονα στα social media και στις εκπομπές. Μάλιστα, στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», ο Φώτης Σεργουλόπουλος ξέσπασε.

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής θέλοντας να σχολιάσει τα όσα ειπώθηκαν και- χωρίς να κατονομάσει τον Γιώργο Λιάγκα-, ανέφερε: «Αυτό το ότι εμφανίστηκε προβοκατόρικα και είπαν ότι είναι μια μακρινή γιαγιά, η οποία ψήφιζε Νέα Δημοκρατία, για να πλήξει ουσιαστικά το σοσιαλιστικό φρόνημα…», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Ο κύριος Κασσελάκης είπε ότι δεν την ξέρει. Από την άλλη βάζεις στη διαδικασία τα media, όχι μόνοι τους οι άνθρωποι, τους καλούν, να μιλήσουν απαξιωτικά, ομοφοβικά, σεξιστικά για τους δύο υποψηφίους. Από σελέμπριτις, ηθοποιούς… Ο καθένας έχει τη γνώμη του σε αυτό το κομμάτι. Δηλαδή, τους πλήττουν για κάτι το οποίο είναι», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος κατέληξε: «Και από την άλλη έχουμε ένα κοινό το οποίο ψήφισε στον πρώτο γύρο τον κύριο Κασσελάκη, που αποδεικνύει ότι η κοινωνία είναι πάρα πολύ έτοιμη να δεχτεί έναν ομοφυλόφιλο άντρα στην ηγεσία ενός κόμματος. Λένε ότι δεν είναι έτοιμη η κοινωνία. Η κοινωνία είναι έτοιμη, οι προβοκάτορες δεν είναι έτοιμοι και οι προβοκάτορες είναι αυτοί που κάνουν το θέμα. Ποιος είναι ο λόγος που σε αυτή την αναμέτρηση έχουμε αυτή τη χυδαιότητα;».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top