Νατάσα Θεοδωρίδου: Δάκρυσε πάνω στη σκηνή

«Μου φαίνεται περίεργο ότι έρχεστε εδώ»

Νατάσα Θεοδωρίδου

Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή έζησαν όσοι βρέθηκαν στην τελευταία συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου

Η τραγουδίστρια δάκρυσε την ώρα που βρισκόταν πάνω στη σκηνή βλέποντας το πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί για να την ακούσει. Τότε, η Νατάσα Θεοδωρίδου, με δάκρυα στα μάτια, αποφάσισε να πει δυο λόγια στους θαυμαστές της και να τους περάσει ένα πολύ δυνατό μήνυμα, να μη σταματήσουν ποτέ να κυνηγούν τα όνειρά τους.

«Ξέρετε αυτό το παθαίνω γιατί με συγκινείται πάρα πάρα πολύ εσείς. Ερχόμουν εδώ και έλεγα, “πω, πω… ρε Νατάσα, τόσος κόσμος, πραγματικά, ήρθε τόσος κόσμος να σε δει και να σε ακούσει. Είναι πάρα πολύ σημαντική η κάθε στιγμή που έρχεται μέσα από την αγκαλιά σας και πάντα το λέω, ένα τεράστιο ευχαριστώ που με έχετε βάλει στο σπίτι σας μέσα και με αγκαλιάσατε.

Να κυνηγάτε τα όνειρά σας. Να ξέρετε ότι, η ζωή επιφυλάσσει κάτι καλό για όλους μας. Για όλους, για τον καθένα ξεχωριστά. Κι επειδή εδώ μπροστά είναι πολλά νέα παιδιά, θέλω να μην πτοείστε από τίποτα. Να ξέρετε ότι θα κερδίσετε αυτό που θέλετε αρκεί να το νιώθετε και να το πιστεύετε.

Το ίδιο έκανα κι εγώ σε αυτή την ηλικία και τώρα, έρχεστε όλοι και μου δείχνετε την αγάπη σας. Θέλω να το πιστέψετε αυτό που θα σας πω, ακόμη μου φαίνεται περίεργο. Ακόμη δε μπορώ να το πιστέψω ότι κάτι έχω κάνει σε αυτή την πορεία κι έρχεστε εδώ να ζήσουμε μαζί τις σκέψεις και τους καημούς μας. Να κυνηγήσετε τα όνειρά σας μέχρι τέλους και να θυμάστε ότι, θα τα κερδίσετε και θα φτάσει ο καθένας εκεί που ονειρεύεστε» είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top