Σχίζας - Παναγιώταρου: Δίπλα - δίπλα τα μαγαζιά τους στο Κoλωνάκι

«Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι» τόνισε ο επιχειρηματίας

Στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα, στο Κολωνάκι, ετοιμάζεται να ανοίξει το νέο του μαγαζί ο επιχειρηματίας Στάθης Σχίζας.

Παναγιώταρου: Έπινε σαμπάνιες και γελούσε λίγο πριν τσακωθεί με τον Σχίζα

Ο πρώην νικητής του Survivor έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», που βρέθηκε εκεί για να τον συναντήσει στο νέο του κατάστημα.

Σημειώνεται μάλιστα, πως το νέο κατάστημα του Στάθη Σχίζα είναι σχεδόν δίπλα στο κατάστημα της πρώην συντρόφου του, Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

σχιζας«Αυτό το καλοκαίρι είναι που γέμισα μπαταρίες, έκανα διακοπές από τα πάντα και ήταν από τα πιο ωραία μου καλοκαίρια. Το διασκέδασα πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την προσωπική του ζωή, ο Στάθης Σχίζας είπε: «Αυτή τη στιγμή, δεν ασχολούμαι με τα προσωπικά μου. Έδωσα πολύ βάρος στην οικογένειά μου, στους φίλους μου, τις δουλειές μου. Τώρα ανοίγω και το καινούριο μου μαγαζί, οπότε δεν υπάρχει και χρόνος».

«Το μαγαζί μου στο Κολωνάκι είναι κοντά με αυτό της Αλεξάνδρας, αλλά εδώ όλα τα μαγαζιά κοντά είναι μεταξύ τους. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, μια καλημέρα λέω με όλο τον κόσμο», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top