Ιατρόπουλος: Στην παραλία με τη σύντροφό του γιόρτασε τα γενέθλιά του

Πόσα κεράκια έσβησε ο γνωστός ηθοποιός;

Βίντεο για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο από το Happy Day

Ξεχωριστές ήταν αυτές οι μέρες για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, καθώς είχε τα γενέθλιά του. Ο γνωστός ηθοποιός έκλεισε τα 58 του έτη και τα γιόρτασε στην παραλία. Στο πλευρό του ήταν φυσικά, η σύντροφός του, η οποία του έκανε μια έκπληξη με τούρτα.

Ιατρόπουλος: Δύσκολες μέρες για τον ηθοποιό - «Δύο χρόνια χωρίς εσένα»

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία κρατάει στα χέρια του την τούρτα με το νούμερο 58 πάνω της, ενώ στην αγκαλιά του έχει την αγαπημένη του.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο ηθοποιός θέλησε να ευχαριστήσει όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα που είναι στο πλευρό του, ενώ τόνισε πως είναι ευγνώμων που ζει.

«58 μπαμ ρε μάγκες ανέλπιστα. Η Παναγιά μαζί μας, θέλει και λίγο τύχη η μπαμπεσα η ζωή. Και όμως μετά από χιλιάδες καραβοτσακίσματα, ανηφόρες, κατηφόρες, εκτροχιασμούς, επαναφορές, υπάρχω και χαίρομαι τα παιδιά μου, το εγγόνι μου, το κορίτσι μου και τους σπάνιους, αλλά αληθινούς φίλους μου.. Φαίνεται το καλό μου το κρατούσε για το τρίτο ημίχρονο. Ευγνώμων που ζω, χρόνια πολλά σε όλους», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

H ανάρτηση του Μιχάλη Ιατρόπουλου:


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top