Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την είδηση του διαζυγίου

Συνεχίζει κανονικά τη ζωή της η ποπ σταρ

Δείτε βίντεο από τον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και του Σαμ Ασγκάρι

Στον... κόσμο της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μετά την είδηση ότι χωρίζει με τον Σαμ Ασγκάρι πόσταρε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σαν να μην έχει συμβεί κάτι

Μπρίτνεϊ Σπίαρς - Σαμ Ασγκάρι: Χωρισμός-βόμβα έναν χρόνο μετά τον γάμο!

Στην πρώτη της ανάρτηση στο Instagram από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού τους, η ποπ σταρ αποκάλυψε ότι σκοπεύει να αγοράσει ένα νέο άλογο.

«Αγοράζω ένα άλογο σύντομα!!! Τόσες πολλές επιλογές είναι κάπως δύσκολο!!! Ένα άλογο που ονομάζεται Sophie αι ένα άλλο που ονομάζεται Roar;;;; Δεν μπορώ να αποφασίσω!!! Μήπως θα πρέπει να ενταχθώ στη συντροφικότητα και να βάλω ένα ροζ καουμπόικο καπέλο;;;; Όπως και να έχει, νομίζω ότι βρήκα το γλυκό μου σημείο με το Roar», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Η ανάρτηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Στη φωτογραφία τη βλέπουμε να ιππεύει ένα καφέ άλογο στην παραλία, ενώ χαμογελάει στην κάμερα. Ίσως το πάμε μακριά, όμως θα μπορούσε η ανάρτηση να είναι ένα απίστευτο υπονοούμενο για το διαζύγιο της, αφού «Sophie» είναι η σοφία του να μείνει ατάραχη, και «Roar» o βρυχηθμός, δηλαδή να δείξει τον εκνευρισμό της. 

Ο χωρισμός της  Μπρίτνεϊ Σπίαρς  με τον Σαμ Ασγκάρι

Το ζευγάρι χώρισε μετά από έναν χρόνο γάμου. Σύμφωνα με τον ιστότοπο TMZ, ο Ασγκάρι επικαλέστηκε «αγεφύρωτες διαφορές» ως αιτία του χωρισμού. Ζητάει, επίσης, από την εν διαστάσει σύζυγό του να του καταβάλει συζυγική διατροφή και τα έξοδα του δικηγόρου του. 

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η παραμυθένια φωτογραφία από τον γάμο της

Ο ίδιος ανέφερε ως ημερομηνία του χωρισμού τους την 28η Ιουλίου.

Τα νυφικά τα tuxedos και τα χαμόγελα ανήκουν στο... πρόσφατο παρελθόν!

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τα νυφικά, τα tuxedos και τα χαμόγελα ανήκουν στο... πρόσφατο παρελθόν! /Φωτογραφία Instagram

Ο Ασγκάρι φέρεται να θέλει η Σπίαρς να του πληρώσει περισσότερα από όσα προβλέπει το προγαμιαίο τους συμβόλαιο, προκειμένου να κρατήσει τα μυστικά της, σύμφωνα με το Page Six.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top