Ντόρα Μακρυγιάννη: Άφησε το σπίτι που έμενε για 10 χρόνια

Η μακροσκελής ανάρτηση της ηθοποιού στο Instagram

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ντόρας Μακρυγιάννη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;»

Το σπίτι, στο οποίο ζούσε 10 ολόκληρα χρόνια, ετοιμάζεται να αποχωριστεί η Ντόρα Μακρυγιάννη, σύμφωνα με ανάρτησή της στο Instagram.

Άλλος άνθρωπος η Ντόρα Μακρυγιάννη - Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της

Στο μακροσκελές κείμενο που έγραψε, αναφέρει μεταξύ άλλων πως νοίκιασε το συγκεκριμένο διαμέρισμα όταν πρωτοήρθε στην Αθήνα για σπουδές στο Εθνικό Θέατρο και συνέχιζε να μένει εκεί για την επόμενη δεκαετία, περνώντας τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής της.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη μίλησε για το αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπωρεί

 

 

«Το τέλος μιας εποχής. Μπορεί πολλοί να πούνε πως είναι ντουβάρια. Για μένα ήταν τα πιο σημαντικά (10) χρόνια της ζωής μου μέχρι τώρα. Ήταν το πρώτο μου σπιτι όταν ήρθα από Αίγιο Αθήνα για να κυνηγήσω τα όνειρα μου. Μέχρι να το βρω ταλαιπωρήθηκα, φιλοξενήθηκα, ήμουν με μια βαλίτσα στο χέρι από σπίτι σε σπίτι, ένιωθα βάρος, γνώρισα τότε τυχαία τον @skolix γιατί έψαχνα και δουλειά και του είπε ο @mrxiros (εγινε γείτονας μου τελικά) ότι νοικιάζεται το διπλανό του διαμέρισμα. ΘΑΥΜΑ.

Ακόμα θυμάμαι το πρώτο βράδυ που κοιμήθηκα εκεί, με καθόλου έπιπλα, μόνο ένα στρώμα και την βαλίτσα μου, ένα μπουκάλι λευκό κρασί και ένα δανεισμένο ποτήρι από το γείτονα μου Αλέξη. Τίποτα δεν θα ήταν ίδιο χωρίς τους γείτονες μου. Ο Αλέξης και ο Κωνσταντίνος. Σας ευχαριστώ απ’ τα βαθύ της ψυχής μου που ποτέ δεν αισθάνθηκα την «απρόσωπη» Αθήνα. Για τον σπιτονοικοκύρη μου τον κ. Θοδωρή τι να πω! Αν ήταν άλλος και όχι αυτός μπορεί να είχα γυρίσει Αίγιο και να μην είχα βγάλει ποτέ την σχολή.

Έζησα μέσα σε αυτό το σπιτι άπειρες στιγμές και ευτυχίας και δυστυχίας, τα χρόνια της σχολής του Εθνικού, την κούραση από τα ξενύχτια που για χρόνια δούλευα βράδυ παράλληλα με την σχολή, το ξεκίνημα μου στην τηλεόραση και την μετέπειτα επιτυχία, ένα μεγάλο έρωτα και χωρισμό, Covid και καραντίνες, δεν ξέρω κ εγώ πόσοι άνθρωποι φιλοξενήθηκαν και το έκαναν και αυτοί σπίτι τους, πολλά γέλια, τραγούδια στη διαπασών, κλάματα, τρομερές οικονομικές δυσκολίες, εκει γνώρισα για πρώτη φορά τον Τίμο και τον κράτησα, εκεί πένθησα ξαφνικά 2 ανθρώπους που λάτρευα και είχαν αυτό το σπιτι σαν δικό τους, εκεί πάλευα καθημερινά για να σταθώ στα πόδια μου .

Θυμάμαι πως όταν κατάφερα και έβαλα την πρώτη μου κουρτινίτσα με λευκά φωτάκια γύρω γύρω, ένιωθα ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Αν μπορώ να σας πω κάτι είναι: να μην το βάζετε κάτω, να κυνηγάτε τα όνειρα σας, όσες δυσκολίες και αν σας παρουσιαστούν, να ονειρεύεστε, τα όνειρα δεν έχουν ηλικία. Και να χαίρεστε με τα απλά πράγματα στην ζωή, δεν θέλουμε πολλά για να είμαστε ευτυχισμένοι, απλά δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Σε ευχαριστώ σπιτάκι μου, για ΟΛΑ!», έγραψε η Ντόρα Μακρυγιάννη.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top