Νίκος Χατζηνικολάου: Η φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη του που έκλεισε τα 11

Οι δημόσιες ευχές του δημοσιογράφου στο Instagram

Δείτε διάφορα στιγμιότυπα του Νίκου Χατζηνικολάου και της Κρίστη Τσολακάκη

Η σημερινή ημέρα είναι πολύ ιδιαίτερη για τον Νίκο Χατζηνικολάου και τη σύζυγό του Κρίστη Τσολακάκη, καθώς γιορτάζουν τα γενέθλια της μονάκριβης κόρης τους.

Νίκος Χατζηνικολάου σε Κρίστη Τσολακάκη: «Είσαι η ζωή μου»

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη στη συναυλία του Desmond Child στο Ηρώδειο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη στη συναυλία του Desmond Child στο Ηρώδειο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Νίκος Χατζηνικολάου: Σπάνια βραδινή έξοδος με τη σύζυγό του

Επιλέγοντας μια κοινή οικογενειακή φωτογραφία, όπου απεικονίζονταν οι τρεις τους, ο καταξιωμένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, έστειλε δημόσιες ευχές στη μικρή Εύα, που έσβησε 11 κεράκια.

Στο εν λόγω τρυφερό στιγμιότυπο βλέπουμε την εορτάζουσα να έχει πάρει μια σφιχτή αγκαλιά τον μπαμπά της, στον οποίο έχει αδυναμία και δεν το κρύβει.

«Εύα μας κλείνει σήμερα τα 11! Της ευχόμαστε να είναι πάντα γερή, χαρούμενη και ευτυχισμένη! Και να πετύχει όλα όσα ονειρεύεται! Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα της και θα την στηρίζουμε», σχολίασε στην ανάρτησή του ο Νίκος Χατζηνικολάου.

 

 

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους, τον Κωνσταντίνο και τον Αλέξανδρο, με τη μικρή Εύα να είναι το τρίτο κατά σειρά παιδί στην οικογένεια. Ο δημοσιογράφος έχει άλλον έναν γιο, τον Παναγιώτη, από τον πρώτο του γάμο με την επίσης δημοσιογράφο Έλενα Κατρίτση. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top