Mente Fuerte: «Η παράσταση απίστευτη, η Σολωμού πολύ χάλια προς χείριστη»

Ο τράπερ παρακολούθησε την παράσταση «Όνειρο…» στη Θεσσαλονίκη

Βίντεο από πρόσφατη έξοδο της Μαρίας Σολωμού με τον τράπερ Μente Fuerte

Αυτό το διάστημα, η Μαρία Σολωμού πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Όνειρο…», η οποία είναι βασισμένη στο κλασικό έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ και έχει «ανέβει» στη Θεσσαλονίκη. 

Μαρία Σολωμού: Με μαύρο μπικίνι βρήκε το τέλειο μπαλκόνι για ηλιοθεραπεία!

Το υπέροχο έργο και τη φίλη του παρακολούθησε το βράδυ της Τρίτης (18/07) ο Mente Fuerte. Ο γνωστός ράπερ θέλησε μάλιστα να μοιραστεί με τους followers του στο Instagram την άποψή του για την ερμηνεία της ηθοποιού, γράφοντας: «Η παράσταση απίστευτη. Η Μαρία Σολωμού πολύ χάλια προς χείριστη».

Φυσικά, ο Mente Fuerte έκανε καθαρά χιουμοριστικά αυτό το σχόλιο για τη φίλη του Μαρία Σολωμού με την οποία εδώ και καιρό είναι πολύ κοντά.

Mente Fuerte: «Η παράσταση απίστευτη, η Σολωμού πολύ χάλια προς χείριστη»

Σε επόμενο βίντεο που δημοσίευσε ωστόσο ο ίδιος πρόσθεσε: «Όσοι είστε στη Θεσσαλονίκη πιστέψτε με αξίζει να έρθετε να το δείτε».

Mente Fuerte: «Η παράσταση απίστευτη, η Σολωμού πολύ χάλια προς χείριστη»

Σημειώνεται πως η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte δεν έχουν παραδεχτεί δημόσια πως είναι ζευγάρι και αναφέρουν πως είναι δύο καλοί φίλοι. 

«Μια ζωή καλούμαι να μιλήσω για τη σχέση που έχω και επειδή βαριέμαι να μιλάω συνεχώς για τις σχέσεις ή τα προσωπικά μου, αποφάσισα να μη δίνω ακριβώς λογαριασμό για το τι κάνω. Είναι κάποια πράγματα που είναι αυτά που βλέπετε. Τι βλέπετε; Δυο αδέρφια; Δυο φίλους; Δυο ξαδέρφια; Ένα ζευγάρι; Ό,τι θέλετε. Εγώ δεν έχω κάποια υποχρέωση να εξηγήσω το τι κάνω» είχε πει σε παλαιότερες δηλώσεις της η Μαρία Σολωμού.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top