Δροσάκη –Μπουρδούμης: Η κίνηση που «μαρτυρούσε» ότι κάτι δεν πήγαινε καλά

Αποκαλύψεις για τον χωρισμό των δύο ηθοποιών

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη χωρίζουν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και τρία χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός γιου, του Αναστάση.

Οι δυο ηθοποιοί αυτή την περίοδο παίζουν στην ίδια θεατρική παράσταση, ωστόσο, κανείς από το περιβάλλον τους δεν είχε καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι. 

Μπουρδούμης: Η πρώτη αντίδραση μετά τον χωρισμό «βόμβα» από τη Δροσάκη

Μάλιστα, σύμφωνα με το περιβάλλον του ζευγαριού – όπως μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα» – η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έχουν πλέον ξεχωριστό καμαρίνι, εδώ και έναν μήνα, αλλά σε κανέναν δεν είχε περάσει από το μυαλό ότι ο λόγος θα ήταν ότι έχουν χωρίσει!

«Είναι σε ξεχωριστό καμαρίνι εδώ και έναν μήνα. Κανένας άνθρωπος του θεάτρου δεν κατάλαβε τι συνέβαινε μεταξύ τους. Οι τριβές τους και οι τσακωμοί στις πρόβες ήταν πάντα για καλλιτεχνικούς λόγους. Είναι πολύ προσεκτικοί και οι δύο και καλοί συνεργάτες. Κράτησαν τα όσα συνέβησαν στη σχέση τους καλά κρυμμένα. Το κλίμα στο Θέατρο Τέχνης και η διακριτικότητα που υπάρχει ανάμεσα στους ηθοποιούς τους βοήθησε να μην αποκαλυφθεί ο χωρισμός τους. Δεν μπαίνει κανένας στη διαδικασία να ρωτήσει για προσωπικά θέματα», αναφέρει άτομο από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού.

Στιγμιότυπο από τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί το πρώην ζευγάρι
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top