Μαντόνα: Μας δείχνει την πιο rock γωνιά του σπιτιού της

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Δείτε βίντεο για τη Μαντόνα από το Breakfast@Star

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαντόνα έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους και followers την πιο rock γωνιά του σπιτιού της.

Η βασίλισσα της ποπ ανέβασε μία σέλφι φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κρατά μία ηλεκτρική κιθάρα και να απολαμβάνει τη συγκεκριμένη στιγμή.

Αυτό που προσέξαμε όμως, είναι το background της φωτογραφίας στο οποίο φαίνεται μία υπέροχη και aesthetic γωνιά του σαλονιού της.

Συγκεκριμένα, στον χώρο κυριαρχεί το λευκό στους τοίχους και το μαύρο στο ξύλινο πάτωμα. Στον τοίχο είναι τοποθετημένα ορισμένα ράφια τα οποία η Μαντόνα έχει χρησιμοποιήσει σα βιβλιοθήκη για πολλά βιβλία, ορισμένα αντικείμενα αλλά και φωτογραφίες. Στους τοίχους υπάρχουν κρεμασμένοι πίνακες. Πίσω από τη φιγούρα της Μαντόνα «ξεπροβάλλει» ένας λευκός καναπές με μοντέρνα και boho μαξιλάρια.

Μαζί με τη φωτογραφία, η Μαντόνα θέλησε να μοιραστεί με τους φανς της κάποια σπουδαία νέα που αφορούν την περιοδεία της «celebration tour». «Με ενθουσιασμό ανακοινώνουμε ότι προσθέσαμε 8 ακόμη πόλεις στις ΗΠΑ για την περιοδεία The Celebration!» έγραψε η ίδια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top