Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μητέρα και την αδερφή της

Δείτε πόσο μοιάζουν!

Σταματίνα Τσιμτσιλή για το δυστύχημα στα Τέμπτη: «Δε θέλω να σας δείξω σκηνές από τις κηδείες» - Βίντεο: Happy Day

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αν και είναι εργασιομανής, φροντίζει να αφιερωνεί πάντα χρόνο στην οικογένειά της.

Τσιμτσιλή: Αν χάσω τη μισή μου εκπομπή να σχολιάζω τη σκαλέτα του Λιάγκα..

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός έχει «τσακώσει» την παρουσιάστρια με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό σε κοινές πρωινές, αλλά και βραδινές τους εξόδους. 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει στενή σχέση με τα social media, τα οποία τροφοδοτεί αρκετά συχνά με στιγμιότυπα, τόσο από την προσωπική, όσο και από την επαγγελματική της ζωή.

Συγκινεί η Τσιμτσιλή: «Ένα μεγάλο βάρος καταπλακώνει την ψυχή μου»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που γιορτάστηκε την Τετάρτη 8 Μαρτίου, η ίδια μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της, κυρία Γιώτα και την αδερφή της. Όπως μπορούμε να διακρίνουμε, οι τρεις γυναίκες έχουν κοινά χαρακτηριστικά με τη μεγαλύτερη ομοιότητα να παρατηρείται στα μάτια τους.

«Σε μια τέτοια ευαίσθητη και διαφορετική περίοδο η σκέψη μας είναι με τις γυναίκες που έχουν ανάγκη τη στήριξη μας.
Τις κακοποιημένες που βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν ανοιχτά για την κακοποίηση αλλά και εκείνες που υφίστανται μία τέτοια συμπεριφορά που ακόμα δεν την έχουν καταγγείλει. Τις γυναίκες που πενθούν τα παιδιά τους μην μπορώντας να συνειδητοποιήσουν το κακό που τους βρήκε και καλούνται να διαχειριστούν μια τέτοια απώλεια. Εκείνες που παραμελημένες δε ζουν ευτυχισμένα και απλά επιβιώνουν, αυτές που ξενυχτούν στο προσκεφάλι ενός αγαπημένου με αυταπάρνηση δίχως να παραπονιούνται αλλά κι εκείνες που θυσιάζουν τα όνειρα τους για να δώσουν χώρο και χρόνο στους άλλους να πραγματοποιήσουν τα δικά τους. Ας στηρίξουμε μία την άλλη και όλες μαζί ας δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο.
Στην συγκεκριμένη φωτογραφία είμαι με δύο από τις πιο αγαπημένες γυναίκες της ζωής μου. Την μητέρα μου και την αδελφή μου.», σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

 

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος έχει τεράστια αδυναμία στη μαμά της, την οποία έχει στο πλευρό της σε όλες τις τηλεοπτικές πρεμιέρες της. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top