Νίκη Κάρτσωνα: Η σχέση με τον σύζυγό της και η απώλεια του πατέρα της

Πού βρίσκεται σήμερα το σούπερ μοντέλο των 90s

Σε μια σπάνια προσωπική εξολόγηση στον Κωνσταντίνο Αρκά προχώρησε το πρωί της Παρασκευής η Νίκη Κάρτσωνα.

Οι τρυφερές ευχές της Νίκης Κάρτσωνα στον σύζυγό της Νίκο Χατζή

Η ίδια μίλησε αρχικά για τον ρόλο της ως μητέρα και τη σχέση της με τον σύζυγό της, Νίκο Χατζή: «Είμαι μια πολύ υποστηρικτική μαμά, θα μπορούσα να μου δώσω αυτόν τον τίτλο, γιατί γενικότερα σαν Νίκη υποστηρίζω τους άλλους ανθρώπους, έτσι λοιπόν, και για τον Φίλιππο θα έλεγα ότι είμαι πολύ υποστηρικτική. Με τον σύζυγό μου, Νίκο, είμαστε μαζί από το 1995 με τα πάνω και τα κάτω μας, με τις δύσκολες και τις ωραίες στιγμές. Τα παιδιά σου παίρνουν πολύ ενέργεια. Όταν ακούς τον άλλον, έχεις υπομονή και αποδέχεσαι τον άλλον, νομίζω δύσκολα το διαλύεις, προσπαθείς ξανά και ξανά», τόνισε η Νίκη Κάρτσωνα στην εκπομπή «Ελένη».

Η Νίκη Κάρτσωνα έγινε γνωστή το 1995 μέσα από τα καλλιστεία του ΑΝΤ1, όταν και κέρδισε τον τίτλο της Μις Φωτογένεια. Την επόμενη χρονιά βρέθηκε στην τηλεόραση και την παρουσίαση της εκπομπής Κάτσε Καλά, ενώ ακολούθησαν πολλές ακόμα τηλεοπτικές εμφανίσεις. Όπως έχει αποκαλύψει η -σχεδόν 45χρονη πια- καλλονή, ήταν από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα της γενιάς της. Το 2007 παντρεύτηκε τον μπασκετμπολίστα Νίκο Χατζή και απέκτησαν έναν γιο.

 

Νίκη Κάρτσωνα: Συγκινεί έναν μήνα μετά τον θάνατο του πατέρα της!

Η Νίκη Κάρτσωνα μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, που την έχει σημαδέψει. Κοντά της τότε ήταν οι αδερφές της, αλλά και ο γιος της.

«Όταν έχασα τον πατέρα μου ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή. Ήταν ο πρώτος που έφυγε από την οικογένειά μας. Βίωσα αυτή την απώλεια με τις αδελφές μου, ήρθαμε ξανά πολύ κοντά. Θυμάμαι ότι εκείνο το απόγευμα γύρισα στο σπίτι και δεν μπορούσα να αντιληφθώ αυτό που είχε συμβεί. Την επόμενη μέρα που ταξίδεψα και πήγαινα Καλαμάτα ο γιος μου μου έστειλε μήνυμα και μου είπε: “Μη νομίζεις ότι πονάς μόνο εσύ, έφυγε ο παππούς μου”», εξομολογήθηκε το πρώην μοντέλο-παρουσιάστρια, που δραστηριοποιείται πλέον ως επιχειρηματίας με τα δικά της καταστήματα ρούχων.

Η εξομολόγηση της Νίκης Κάρτσωνα για την απώλεια του πατέρα της

Η εξομολόγηση της Νίκης Κάρτσωνα για την απώλεια του πατέρα της

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top