Άννα Μπεζάν: «Τα αδέλφια μου δε μου έστειλαν καμία ευχή για το μωρό»

«Δεν μπορώ να πω ότι συγχώρεσα τους δικούς μου»

Στο νεογέννητο μωρό της, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Δημήτρη Παππά, αλλά και στις σχέσεις με την οικογένειά της οι οποίες δεν είναι και οι καλύτερες αναφέρθηκε η Άννα Μπεζάν στη νέα της συνέντευξη.

Χριστίνα Παππά: Το τρυφερό ενσταντανέ με τον γιο και την εγγονούλα της

«Ακολουθώ το ένστικτο μου στο μεγάλωμα του παιδιού και το καλό με την περίπτωση μου είναι ότι έχω αρκετά παραδείγματα προς αποφυγή λόγω δικών μου οικογενειακών προβλημάτων. Αν και το μωρό ακόμα είναι τριών μηνών, προσπαθώ να το ακούω από τώρα. Όταν μιλάω, δε, για το παιδί μου θέλω να κλαίω! Δεν υπάρχει αυτό. Ο Δημήτρης εννοείται πως είναι χαζομπαμπάς και… κλαίμε παρέα…Όταν είδα το τεστ εγκυμοσύνης πως είναι θετικό φρίκαρα. Μετανιώνω όμως για όλη αυτή τη φρίκη γιατί θα το ξανάκανα επί εκατό! Είναι νωρίς ακόμα για το δεύτερο αλλά σίγουρα θα θέλαμε και ένα δεύτερο παιδάκι» είπε αρχικά η Άννα Μπεζάν στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

«Το πρώτο διάστημα δεν μπορούσα να αντιληφθώ τόσο καλά τι μου συμβαίνει επειδή πέρασα και μια μικρή επιλόχειο κατάθλιψη. Ζορίστηκα πάρα πολύ και με έβαλε σε μια διαδικασία να σκέφτομαι και να κάνω διάφορες δικές μου προβολές. Δεν μπορώ να πω ότι συγχώρεσα τους δικούς μου, παρά θύμωσα, αλλά μετά έρχεται η στιγμή που νιώθεις ότι από τη στιγμή που κάνεις τη δική σου οικογένεια, διαγράφονται και όλα τα άλλα…Τα αδέλφια μου δεν μου έστειλαν καμία ευχή για το μωρό. Δε γνωριζόμαστε, δε ζήσαμε μαζί και δεν αισθανόμαστε αδέλφια» πρόσθεσε η Άννα Μπεζάν.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top