«Πριν πεθάνει η Αλίκη Βουγιουκλάκη είδε στα όνειρά της την Τζένη Καρέζη»

Όσα αποκάλυψε ταλαντούχα ηθοποιός που βρέθηκε στο πλευρό της εθνικής σταρ

Δείτε όσα είπε η Άριελ Κωνσταντινίδη στην εκπομπή Ελένη

Ως παιδί-θαύμα του ελληνικού θεάτρου, έζησε στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στις τελευταίες της ημέρες, αφού πρωταγωνιστούσε στην παράσταση Η μελώδια της ευτυχίας.

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Η Βουγιουκλάκη έφυγε όρθια, ακμαία και δυνατή»

Ο λόγος για την Άριελ Κωνσταντινίδη, που μεταξύ άλλων, μίλησε στην εκπομπή Ελένη για τη συνεργασία και τη στενή σχέση της με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Για πολλούς η Άριελ Κωνσταντινίδη ήταν η διάδοχος της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Για πολλούς η Άριελ Κωνσταντινίδη ήταν η διάδοχος της Αλίκης Βουγιουκλάκη

«Η ομοιότητά μας πούλησε εμπορικά, αυτό η Αλίκη το είχε ως άσο (στο μανίκι της). Εγώ, ως "κόρη" δεν ήθελα να βλέπω την αδικία γιατί πολλές φορές την αδικούσαν οπότε νευρίαζε. Εγώ δε θα δεχόμουν ποτέ κάποιος να πειράξει τη "μαμά" μου"», δήλωσε αρχικά.

Αναφερόμενη στον θάνατό της, είπε: «Η απώλεια ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Είχα και τη μαμά μου να μου λέει, "Εντάξει, αν φύγω εγώ...". Ήταν μια πρόβα, ήταν ασύλληπτο όλο αυτό. Μετά για μήνες την έβλεπα στον ύπνο μου, την άκουγα, τη μύριζα. Δεν είχα σταματήσει να κλαίω. Ήμουν "κλαράκι" εκείνες τις ημέρες στη Μητρόπολη. Η Αλίκη είχε μεθοδεύσει ότι πρέπει να φύγει σαν την Εβίτα, όρθια. Είχε δει στα όνειρά της την Τζένη Καρέζη να της λέει "Έλα εδώ"».

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε ιδιαίτερη αδυναμία στη μικρή τότε Άριελ

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε ιδιαίτερη αδυναμία στη μικρή τότε Άριελ

Βουγιουκλάκη-Καρέζη: Σε ποιον γνωστό τραγουδιστή το είχαν «κάψει» οι σταρ;

Μιλώντας για το πώς επηρεάστηκε από αυτή τη συνεργασία στη μετέπειτα πορεία της, ξεκαθάρισε: «Ποτέ δε με ένοιαξε να γίνω πρώτο όνομα, δεν έκανα καριέρα έτσι όπως έπρεπε. Ήταν ένας από τους συνεχής τσακωμούς μας με την Αλίκη γιατί της έσπαγα τα νεύρα, πώς δεν σκέφτομαι την καριέρα μου. Η λάμψη της Αλίκης δε με επισκίασε, αλλά δε με άφησε να είμαι αυτόφωτη. Ήταν κάτι που κι εκείνη το κρατούσε. Είχα σκεφτεί να αλλάξω τα μαλλιά μου, να βάλω περούκα, να γίνω μελαχρινή, να χρησιμοποιώ το δεύτερο όνομά μου. Ήθελα κάτι να κάνω για να φύγει αυτό το "Α είσαι με τη Βουγιουκλάκη". Ήταν κατάρα, εγώ δεν μπορούσα να το δω ως ευτυχία ή ως θησαυρό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top