Στο Happy Day μίλησε ο Γιώργος Καράβας, το γνωστό μοντέλο και κριτής του GNTM, όπου απάντησε για τη Βίκυ Καγιά, την ενδεχόμενη κόντρα της Σοφίας Χατζηπαντελή με τη Mary Vitinaros και τη συμμετοχή του Άγγελου Μπράτη στο J2US.
Γιώργος Καράβας: «Τα κορίτσια έρχονται στο GNTM 5 πιο... διαβασμένες!»
«Η παραγωγή εξετάζει την επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή. Γιατί όχι; Έχουμε περάσει πολύ ωραία κι η ίδια μου είπε ότι της λείψαμε. Όσον αφορά τις απολαβές της, δεν το ξέρω αν είναι υψηλές. Είναι top model», είπε αρχικά.
«Η Σοφία Χατζηπαντελή με τη Mary Vitinaros δεν έχουν βρεθεί ποτέ στα γυρίσματα οπότε δε γνωρίζω αν υπάρχει κόντρα», ανέφερε σχετικά με τα όσα ακούγονται για την guest κριτή του GNTM.
Γιώργος Καράβας – Ραφαέλα Ψαρρού: Βόλτα για ψώνια στα μαγαζιά
Όσον αφορά στη φίλη και συνεργάτιδά του, Βίκυ Καγιά, είπε: «Οι γνώσεις που έχει η Βίκυ είναι άπειρες. Είναι ξεκάθαρα fashion expert».
Σχετικά με τη συμμετοχή του Άγγελου Μπράτη στο J2US, δήλωσε: «Ο Άγγελος είναι πολυτάλαντος και του εύχομαι καλή επιτυχία. Δεν τον έχω δει στο J2US».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.