Ελένη Ψυχούλη: «Οι σχέσεις δεν είναι το φόρτε μου»

Μίλησε με λόγια τρυφερά για το μεγάλωμα του γιου της

H Ελένη Ψυχούλη αποκάλυψε πως οι σχέσεις δεν είναι το «φόρτε» της ενώ μίλησε με λόγια τρυφερά για το μεγάλωμα του γιου της.

Πήγε καλεσμένη στην εκπομπή «Εμείς» στο OPEN και δήλωσε χαρακτηριστικά πως «φρόντισα να μεγαλώσω τον γιο μου σωστά με όλα τα λάθη που έκανα, εκατομμύρια λάθη, αλλά υπάρχει μια γραμμή. Να σέβεσαι το παιδί σου και τον κάθε άνθρωπο που αγαπάς. Όταν σέβεσαι, δεν παρεμβαίνεις. Δεν ονειρεύεσαι για τον άλλον, δεν κάνεις πλάνα. Τον αφήνεις στην ησυχία του και ακούς, όχι αυτά που σου λέει, την ψυχή του».

«Είμαι ο πλέον ακατάλληλος άνθρωπος να πει για σχέσεις αλλά πιστεύω ότι ο σεβασμός είναι το άλφα και το ωμέγα. Να μην ψάχνεις κινητά, να μην ψάχνεις στο μυαλό του άλλου και εκεί που δεν θέλει, να μην ψάχνεις γενικά και να μπορείς να δίνεις. Δεν νομίζω ότι οι σχέσεις είναι το φόρτε μου. Επίσης, έχω να πω, ότι όσο γερνάω δεν ξέρω να πω τίποτα… Για τις σχέσεις εγώ δεν ξέρω τίποτα και δεν έχω καμία συνταγή επιτυχίας».

«Αυτό που μου έμαθε η ζωή μέσα από την πείρα είναι ότι τελικά οι σχέσεις δεν είναι απαραίτητες. Μπορεί να υπάρχουν και διαφορετικοί έρωτες!

Ας πούμε εγώ συνειδητοποίησα πολύ μεγάλη ότι είμαι τρελά ερωτευμένη με τον εαυτό μου σε όλη μου τη ζωή. Όσο κι αν αυτό ακούγεται κακό» πρόσθεσε, επίσης, η Ελένη Ψυχούλη στην Ίνα Τριάντου. «Επειδή αγαπάω τόσο πολύ εμένα και με βρίσκω τόσο ιδανική για μένα και τόσο ακατάλληλη για οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο και δύσκολη, μπορώ να καταλάβω και τους άλλους» 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top