Μάρθα Καραγιάννη: «Κανονικά θα γίνει η αποτέφρωση. Η άδεια έχει παρθεί»

Όσα είπε στο star.gr o ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας

Ακούστε όσα είπε ο Δημήτρης Σούρας στο star.gr

Η επιθυμία που είχε η Μάρθα Καραγιάννη να αποτεφρωθεί η σορός της, θα πραγματοποιηθεί. Έπειτα από ένα «θρίλερ» τις τελευταίες ώρες, τελικά οι άνθρωποι του περιβάλλοντός της κατάφεραν να πείσουν τις Αρχές

Μάρθα Καραγιάννη: Θρίλερ με την αποτέφρωση της αείμνηστης ηθοποιού

Όπως αποκάλυψε μιλώντας στο star.gr ο στένος φίλος της αείμνηστης ηθοποιού και γνωστός ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας: «Κανονικά θα γίνει η αποτέφρωση. Η άδεια έχει παρθεί».

Η Ντόρα Ντούμα, ο Δημήτρης Σούρας και η Μάρθα Καραγιάννη σε νυχτερινή τους έξοδο το 2020

Η Ντόρα Ντούμα, ο Δημήτρης Σούρας και η Μάρθα Καραγιάννη σε νυχτερινή τους έξοδο το 2020 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την Πέμπτη στις 12:00 το μεσημέρι θα γίνει η πολιτική κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη, στο Α' Νεκροταφείο. Εκεί θα μιλήσουν, οι φίλοι, γνωστοί και οι δικοί της άνθρωποι, ενώ στη συνέχεια η σορός της θα φύγει με τη συνοδεία της Ντόρας Δούμα και της Ελένης Σούρα για τη Ριτσώνα, όπου θα γίνει η καύση. «Μετά την καύση, θα παραλάβουμε το δοχείο με τη στάχτη και στη συνέχεια βάσει της επιθυμίας της Μάρθας, που κι αυτή είναι καταγεγραμμένη, όταν έρθει η στιγμή θα σας πούμε τι ακριβώς θα γίνει...», συμπλήρωσε ο γνωστός ψυχίατρος.

Μάρθα Καραγιάννη: «Λύγισε» ο πρώην σύντροφός της, Βασίλης Κωνσταντίνου

Ο Δημήτρης Σούρας αναφέρθηκε και στη βαθιά πίστη της μεγάλης κινηματογραφικής σταρ. «Η Μάρθα πίστευε πολύ στον Θεό. Τον έψαχνε τον Θεό. Ήθελε να μάθει, να γνωρίσει, διάβαζε, φιλοσοφούσε, άκουγε και συζητούσε... Είχε μεταφυσικές ανησυχίες, ωστόσο ήταν πολύ εναντίον των τελετουργικών, που δεν έχουν σχέση με τη θρησκευτικότητα και τον Θεό, αλλά με το ίδιο το τελετουργικό» είπε, συμπληρώνοντας ότι: «Εμείς σεβόμενοι την επιθυμία της κι επειδή έχει καταγραφεί αυτή, θα τα κάνουμε όπως ακριβώς τα είπε!».

O γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας

O γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας /Φωτογραφία Facebook

Να σημειώσουμε ότι ο Δημήτρης Σούρας ήταν εκείνος που μίλησε τελευταίος με την ηθοποιό πριν φύγει από τη ζωή

Μάρθα Καραγιάννη: «Πέθανε την ώρα που μιλούσαμε στο τηλέφωνο»

«Μάρθα μου, ψυχή μου. Τα καταφέραμε! Την Πέμπτη στις 12,00 στο Α νεκροταφείο θα είμαστε μαζί για τελευταία φορά», έγραψε το μεσημέρι της Τρίτης ο Δημήτρης Σούρας στον λογαριασμό του στο Facebook.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top