Super Κική: Η αινιγματική ανάρτηση που έκανε στο instagram

Όσα έγραψε η instagrammer στο προφίλ της

Ιδιαίτερα αινιγματικό ήταν το νέο post της Super Κικής στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η αινιγματική ανάρτηση της Super Κικής

Η Instagrammer διανύει μια από τις δυσκολότερες φάσεις της ζωής της, καθώς, όπως η ίδια είχε ανακοινώνει, έχασε το μωρό που κυοφορούσε και πλέον έχει ξεκινήσει ψυχοθεραπεία, προκειμένου να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Super Κική: Η ψυχολογία μου ήταν διαλυμένη. Ήθελα να πέσω από το μπαλκόνι

«Αυτό που μου συνέβη είναι βουνό. Η ψυχολογία μου τότε ήταν τόσο διαλυμένη που ήθελα να πέσω όντως από το μπαλκόνι. Ξέρω ότι αυτό θα το πλάσω στο κεφάλι μου και θα το προετοιμάσω, ώστε να πάμε αύριο σε μία παράσταση και να γελάσουμε με πράγματα που συνέβησαν μέσα σε αυτό. Πάει, έγινε και μπορεί να ξαναγίνει. Υπάρχουν πολύ χειρότερα προβλήματα».

Super Κική: «Ενάμιση χρόνο πάλευα να κρατήσω τον γκόμενο και άφησα αυτό»

Πάω στον ψυχολόγο μπορεί και 2 φορές την εβδομάδα γιατί θεωρώ ότι χρειάζεται να εξελισσόμαστε. Ό,τι κακό μου έχει συμβεί, από το να πάω στη φυλακή μέχρι να μου κόψουν το ρεύμα έφταιγα εγώ», είχε δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξή της.

Σήμερα Πέμπτη (15/09) η Super Κική πραγματοποίησε μια «μυστηριώδη» ανάρτηση στο Instagram, στην οποία έγραφε «Ε αφού δεν κάνουν ψυχοθεραπεία αυτοί που πρέπει, κάνουμε εμείς. Καλημέρα», χωρίς να προβεί σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Super Κική: «Αφού δεν κάνουν ψυχοθεραπεία αυτοί που πρέπει, κάνουμε εμείς»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top