Συγκινεί ο Καπουτζίδης για τον Νάτση: «Είναι ακόμα παρών»

Έχουν περάσει 8 μήνες από τον θάνατο του ηθοποιού

Ο ξαφνικός χαμός του Πάνου Νάτση πριν από 8 μήνες έπεσε «σαν κεραυνός εν αιθρία» στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο. Ο ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη μηχανή του στις 29 Ιανουαρίου.

Γιώργος Καπουτζίδης για Πάνο Νάτση:«Ήταν το πιο δύσκολο βράδυ της ζωής μου»

 Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για την απώλεια του καλού φίλου και συνεργάτη του. «Η νέα μου παράσταση μιλά και για την απώλεια και ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που έζησα τα τελευταία 2 χρόνια ήταν ο θάνατος του Πάνου Νάτση. Είναι πολύ ειλικρινές αυτό που έγραψα και βγήκε μέσα από την καρδιά μου», είπε αρχικά στο Πρωινό ο Γιώργος Καπουτζίδης.

 Πάνος Νάτσης-Γιώργος Καπουτζίδης-Μαριλού Κατσαφάδου-Ανθή Σαββάκη / φωτογραφία NDP

 Πάνος Νάτσης-Γιώργος Καπουτζίδης-Μαριλού Κατσαφάδου-Ανθή Σαββάκη / φωτογραφία NDP

 

Αρκετοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται αν θα υπάρξει και δεύτερη σεζόν στη σειρά «Σέρρες», στην οποία τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο αείμνηστος ηθοποιός.

Καπουτζίδης: Ραγίζει καρδιές ο επικήδειος λόγος του για τον Πάνο Νατση

 

«Θα πρέπει να τα συζητήσω όλα αυτά με τους συντελεστές και με τον ΑΝΤ1+. Θα τα βάλουμε όλα κάτω και θα σας πούμε τι έχουμε αποφασίσει. Πέρσι ήταν φοβερά δύσκολο να κάνουμε κάτι τέτοιο. Ψυχικά δεν θα το άντεχε κανένας. Θα το δούμε γιατί περάσαμε όμορφα με αυτή τη σειρά. Ο Πάνος Νάτσης θα είναι πάντοτε εκεί και θα είναι πάντα αυτή η ιστορία του ό,τι κι αν γίνει. Μου λείπει πολύ αλλά νομίζω ότι δεν το καταλαβαίνουμε. Επειδή βρεθήκαμε με τα παιδιά από το θέατρο κι είχαμε αυτή τη συζήτηση, δεν το καταλαβαίνουμε. Μιλάς ακόμη γι’ αυτόν, λες ιστορίες… Είναι ακόμα παρών για όλους μας. Δε δυσκολεύομαι καθόλου όταν βλέπω τη σειρά, ίσα-ίσα χαίρομαι. Δυσκολεύτηκα όταν είδα το δέκατο επεισόδιο γιατί ήξερα ότι αυτό θα δω και δεν έχει άλλο», σημείωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top