Αμαρυλλίς: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον έξι μηνών γιο της

Η τραγουδίστρια κρατά κρυφή την προσωπική της ζωή

Δείτε βίντεο για την Αμαρυλλίδα από την εκπομπή Mega Καλημέρα

Ένα πολύ ευτυχισμένο καλοκαίρι περνάει η Αμαρυλλίς, καθώς είναι το πρώτο που έχει στην αγκαλιά της τον μονάκριβο γιο της.

Η τραγουδίστρια, αν και φροντίζει να κρατάει την προσωπική της ζωή και όσα αφορούν στην οικογένειά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αυτή τη φορά θέλησε να κάνει μία εξαίρεση και δημοσίευσε ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τον γιο της.

Με αφορμή την ονομαστική γιορτή του φίλου της, Αλέξανδρου Λυκούδη, η Αμαρυλλίς επέλεξε να του ευχηθεί ποστάροντας μία τρυφερή φωτογραφία του γιου της και του ίδιου.

Όπως θα δεις, το μωρό της τραγουδίστριας έχει μεγαλώσει αρκετά και πλέον μπορεί και κάθεται μόνος του στην πολυθρόνα, χωρίς να χρειάζεται τη βοήθεια της μητέρας του.

Η ανάρτηση της Αμαρυλλίδας στο Instagram:

αμαρυλλίς

Να θυμίσουμε ότι η Αμαρυλλίς απέκτησε τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Κώστα Ματσίκα την περασμένη άνοιξη και έκτοτε το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Μάλιστα, η Αμαρυλλίς έκανε πριν μερικές μέρες την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον γιο της στο καρότσι του, στη βάφτιση του δεύτερου γιου του Γιώργου Παπαδόπουλου και της Γαλάτειας Βασιλειάδη.

αμαρυλλίς

Η Αμαρυλλίς με τον γιο της/ NDP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top